Motanul Incaltat

Just another WordPress.com weblog

Donald Trump sau Hillary Clinton…?

Eu inclin asa sa cred: ca Donald Trump va iesi invingator in cursa pentru Casa Alba. Motivul, cred, e unul foarte simplu, dar nesesizat de multi… Vreau sa spun ca sunt multi care nu inteleg gravitatea unui lucru. Imediat ma explic!

Hillary – si eu cred ca trebuie inteles acest aspect in toata complexitatea sa – a pus in pericol securitatea Statelor Unite, a vulnerabilizat SUA! Lucrul e mult mai grav decat s-ar crede si demonstreaza faptul ca Hillary e o persoana slaba, cum nu odata a spus Trump. Lucru foarte grav pe care ea l-a facut a fost folosirea, in timpul cat a detinut functia de Secretar de Stat, serverului privat de e-mail pentru transmiterea de informatii care, ulterior au fost clasificate – de citit mai multe si mai complete amanunte aici si aici. Nefolosind serverul de e-mail de la Departamentul de Stat, extraordinar de bine securizat, si transmitand secrete de stat (cu miile!!!!!!) de pe un server personal, vulnerabil, ce poate fi spart de orice pustan, dar bun hacker, ea, poate ca fara sa-si dea seama (lucru de extrema gravitate!), a vulnerabilizat SUA din punct de vedere informativ.

Un alt aspect interesant si care pledeaza in defavoarea lui Hillary este implicarea Humei Abedin – apropiata, inclusiv de suflet, a D-nei. Clinton. Huma Abedin este musulmanca de religie, dar cetatean american, nascuta in SUA. Tatal ei e indian si mama pakistaneza. Casatorita cu un evreu pe nume Anthony Weiner, cu care are un baiat. Tipul, un afemeiat, Huma se desparte de el, in urma scandalului sexual in care a fost implicat sotul ei – cel cu tipa de 21 de ani din Seattle, Washington. Insa problema cu Huma Abedin este ca are trei membri ai familiei conectati la Fratia Musulmana (in operatiile sale sau in organizare!!): tatal ei, care a murit, mama si fratele ei.

Pe 21 septambrie 2016, Daily Mail publica un articol cum ca Weiner ar fi fost angajat in sexting (nu relatii sexuale!!) cu o alta tipa, cu varsta de 15 ani, iar in octombrie 2016 FBI ajunge cu investigatia sa la cazul implicarii fostului Congressman Weiner in scandalul de sexting cu tipa de 15 ani, descoperind emailuri de la fosta sa sotie, Huma Abedin, ce ar putea fi relevante in cazul cercetat ce o implica pe Hillary!

Trebuie spus ceva si despre Dl. James Comey, directorul FBI. Doua lucruri mi se par esentiale: a fost republican pana in 2016, acuma el isi zice independent!! Iar numirea sa in fruntea FBI-ului a fost facuta de catre Barack Obama in septambrie 2013, deci cand Dl. Comey era republican. Benghazi attack a fost in 2012. E adevarat ca D-na. Clinton a declarat inca din 2011 ca nu ar mai interesa-o un al doilea mandat la Departamentul de Stat. Dar a stat in functie pana la 1 februarie 2013, dupa care a venit la conducerea Departamentului de Stat Dl. John Kerry. Parerea mea este ca ea pierduse sprijinul Presedintelui Obama si, prin numirea unui republican in functia de Director al FBI, cred ca jocurile erau demult facute pentru ca, mai mult decat probabil, se stia de intentia D-nei. Clinton de a candida pentru Casa Alba.

Asa ca asistam la o situatie interesanta: de unde D-na. Clinton aparea drept cea mai potrivita pentru a ocupa fotoliul din Biroul Oval de la Casa Alba – Printesa Sistemului cum i-a spus Rares Bogdan – se pare ca nu prea e… Pe de alta parte, Donald Trump care aparea total nepregatit si total nepotrivit pentru functia de Presedinte al SUA – care a spus despre Hillary ca e o persoana slaba – se pare ca e persoana potrivita…

Dupa parerea mea, Donald Trump nu e ceea ce pare, n-a fost niciodata. Eu cred ca stie foarte bine ce are de facut. Bineinteles ca Sistemul l-a sprijinit, doar sa nu exageram prea mult cu Sistemul asta: alternanta la guvernare e un lucru normal intr-o Lume Libera si democratica. Sigur, anumite declaratii ale D-lui. Trump au creat ingrijorare in Europa, Asia (Coreea de Sud, Japonia). Sigur, multi nu-l cunosc si nu stiu ce are de gand, de fapt.

Pe plan intern, pentru cetatenii americani, in dezbaterile electorale Trump a punctat cateva lucruri – nu degeaba sta bine in sondaje si multi americani, ca sa nu spun majoritatea, il prefera. Nu vreau sa fac acum o analiza detaliata, insa sa nu credem ca americanii il prefera degeaba…

Daca va fi Trump Presedintele SUA, sa nu ne facem prea multe griji, zic eu. Voi reveni asupra subiectului. Au mai fost si alti presedinti republicani iar, in SUA, Partidul Republican e un partid foarte mare care a dat Presedinti mari. Asa ca sa nu exageram cu ingrijorarile ca nu cred ca e cazul. Pe de alta parte, nici sa deformam realitati si s-o sustinem, cum am vazut in media romaneasca, in exclusivitate pe Hillary, aratand ce dezastru va fi daca iese Trump Presedinte. Cui foloseste o asemenea manipulare? Evident, nu Romaniei. Partenerul strategic al Romaniei, tara membra UE si NATO este SUA, iar daca va fi Trump Presedintele SUA, tot SUA va fi partenerul strategic. Pe de alta parte, nu inteleg de ce se ataca in media Partidul Republican in asemenea hal… Mai, baieti, voi v-ati pierdut mintile?? Take it easy boys!! Ca nu se va intampla nimic care sa ingrijoreze cu Trump la Presedintia SUA, iar, pe de alta parte, trebuie comunicat cu el, cu atat mai mult cu cat suntem parteneri iar Romania respecta ceea ce s-a stabilit la Summitul NATO de la Varsovia, inclusiv cei 2% din PIB pentru Aparare. Sfatul meu este sa nu ne isterizam, iar relatii bune trebuie sa avem inclusiv cu Partidul Republican, cu toata societatea americana, nu doar cu jumate America!!

noiembrie 5, 2016 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

38 comentarii »

  1. În sfârşit, ai coborât şi tu de oe acoperiş ! 😉 Adică cu picioarele pe pământ ! Dar numai după ce-ai văzut-o pe Hilary cu zgaibele.n sus şi fără desuuri pe ea !
    Ditamai goliciunea , la ditamai băbăciunea !

    Comentariu de Radu Humor | noiembrie 5, 2016 | Răspunde

    • Mie nu mi se pare foarte clar ca Trump, daca va fi ales Presedinte, va duce o politica favorabila Rusiei… Poate ca Dvs. vi se pare asa de clar… 😀

      Eu am luat in considerare greseala grava pe care a facut-o Hillary si sa ne gandim la ce nivel!! Trebuie sa spunem ca ea a pus in pericol securitatea Statelor Unite, a vulnerabilizat America. Despre Trump nu se poate spune lucrul asta, iar faptul ca a corespondat prin email cu nu stiu ce banca din Rusia, daca am inteles eu bine, nu inseamna nimic!! Trump nu avea o functie guvernamentala, in Congres etc, era doar un simplu om de afaceri. Trump nu era obligat si nici nu trebuia sa foloseasca serverul Departamentului de Stat.

      Deci nu e vorba ca as fi vazut-o „pe Hilary cu zgaibele.n sus şi fără desuuri pe ea !
      Ditamai goliciunea , la ditamai băbăciunea !” – asta poate doar in imaginatia Dvs., desigur. Ci am vazut lucrurile asa cum sunt, asa cum stau ele in realitate!!

      Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 5, 2016 | Răspunde

    • Si apoi inca ceva… Prietenia ei, a D-nei. Clinton, cu Huma Abedin, a carei familie e implicata in Fratia Musulmana… Nu stiu, nu vreau sa-i fac un proces de intentie D-nei. Huma Abedin… Dar, totusi… nu pot sa nu remarc un lucru ce tine de securitatea Statelor Unite in aceasta chestiune delicata.

      Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 5, 2016 | Răspunde

      • Mă crezi retardat de-mi repeţi ceea ce am înţeles din prima ?! 😉
        Mai ales că eu am citit şi acest discurs al lui Trump, foarte sincer, curajos şi edificator !
        Dar văd că nimeni nu observă altă situaţie ridicolă :
        De data asta n-au mai mers ca ai noştri „să ia lumină” de la Mormântul Sfânt, ci a venit Benjamin Netanyahu la ei pentru ultima evaluare ! 😉
        Vai , mama ei de cea mai puternică forţă a Lumii, Jandarmul Mondial, dacă vine un şoricel ( Israel) să-i hotărască soarta !
        Spuneam pe undeva că Regele-i gol ! Şi a văzut toată lumea ce mică o are ! 😳
        Supremaţia, ce-aţi crezut ? 😉
        Doar alde noi îi mai credem în stare să ne f.. satisfacă sexual ! 😉
        Şi doar vedem că ne lasă nesatisfăcuţi, era să spun neterminaţi cu unii ca Gitenstein sau Klem !
        Nişte impotenţi diplomatici care ar fi daţi afară din aşternuturile oricărei ţări care se respectă şi îşi respectă cetăţenii !

        Comentariu de Radu Humor | noiembrie 5, 2016

      • Dupa astfel de aprecieri: „Dar numai după ce-ai văzut-o pe Hilary cu zgaibele.n sus şi fără desuuri pe ea !
        Ditamai goliciunea , la ditamai băbăciunea !”, care cred ca va apartin, nu?, cred ca sunteti cam retardat! Fara suparare!

        Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 5, 2016

      • Parerea mea este ca cine crede ca soarta SUA e hotarata de un soricel – in speta Israel sau oricare altul, chiar ca e retardat. Dupa parerea mea, Israelul are nevoie de protectia SUA in zona geopolitica a Orientului Mijlociu – asta daca ne referim strict la Israel. Insa s-a vazut ca politica lui Obama l-a nemultumit pe Netanyahu – de asta va spun ca nu e obligatoriu ca Israelul sa determine ceea ce se intampla in SUA sau sa-i hotarasca soarta. E o exagerare care prinde, inteleg asta… Dar sa nu depasim limita pentru ca atunci nu mai facem analize ci fabulatii.

        Despre Hans Klemm am o parere buna. Gitenstein nu era de meserie diplomat, din cate am inteles si lucrul asta s-a facut simtit. Klemm se vede ca e diplomat de meserie.

        Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 5, 2016

      • Ei, ca ambasadori, trebuie sa respecte instructiunile Departamentului de Stat. Asa ca eu stau si ma intreb diplomatia noastra ce face. Nu trebuie sa-i criticam doar pe ei ci si diplomatia noastra pentru ca poate ca daca si-ar fi facut cum trebuie treaba, situatia ar fi fost si mai buna, intelegeti ce vreau sa spun. Critica aceasta a fost mai intotdeauna unilaterala, ca si cand noi ne-am fi facut treaba foarte bine, sau absenta.

        Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 5, 2016

      • Chiar nu inteleg de ce nu l-a prezentat nimeni in Romania…

        Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 5, 2016

      • Eu nu înţeleg de ce mă face pe mine retardat unul care-l vede pe altul ca Klem, mare ambasador ?
        Tu ştii pe unde a fost ăsta „mare” ambasador ?
        Halal !

        Comentariu de Radu Humor | noiembrie 5, 2016

      • Adica vreti sa spui ca daca a fost ambasador intr-o tara mica, asta inseamna ca nu ar fi un mare ambasador? Da… intr-adevar, „halal”, rationament!! N-am gresit prea mult…

        Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 6, 2016

      • Totusi, eu ma bucur ca „ati inteles din prima”. Inseamna ca eu as fi ala „retardatul”, pentru ca eu n-am prea inteles inca atat de bine si din prima…

        Adica de la lupta impotriva terorismului, care e clar ca a fost si este unul islamic si nu de alta natura, dusa pe vremea Presedintelui George W. Bush, s-a ajuns acum la un Secretar de Stat, ca D-na. Clinton cu afinitati spre Islam (gresesc?) si cu cea mai apropiata persoana o musulmanca cu familia bagata prin Fratia Musulmana (si operativ, si organizatoric!!)? Si de la lupta impotriva terorismului la un „musulman de culoare”, vorba Madonnei? Ca acum sa vina Trump, tot republican ca si Bush, si sa vorbeasca ca doreste interzicerea musulmanilor in SUA…

        Deci daca Dvs. intelegeti „din prima” astfel de lucruri, eu va felicit!! Mie mi-e cam greu sa inteleg cum o persoana care a pus in pericol securitatea SUA a fost atata vreme Secretar de Stat si acum candideaza la functia de Presedinte al SUA! Nu spun ca Trump ar fi omul perfect, dar… Cred ca m-ati inteles!

        Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 6, 2016

      • De asemenea, pentru un „retardat” ca mine e greu de inteles un lucru: cum se face schimbarea asta de politica pe are o propune Trump…? De unde, sub Obama, datorita politicilor lui Obama si a Democratilor (sigur, ne putem intreba daca se poate spune asa, dar de ce nu?), relatiile cu Rusia au ajuns la cel mai incordat nivel dupa 1973, dupa cum au apreciat chiar rusii, Trump spune ca doreste sa relaxeze relatiile cu Rusia. Discursul lui Hillary nu a fost in aceeasi tonalitate. Cum se face ca ar avea loc o asemenea schimbare de politica? Mie nu mi se pare usor de inteles… Dar, asta e, desigur… Asta e realitatea…

        Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 6, 2016

  2. Ultimele evenimenta, la cald :
    Principalele acuzatii sint:
    Spalare de bani si Pedofilie, actiuni criminale in care sint implicati direct atit Hillary cit si Bill Clinton. Probele au fost gasite in computerele confiscate de la Anthony Weiner si sotia lui, Huma Abedin. Aceasta este, de peste 20 de ani, mina dreapta a lui Hillary Clinton.
    Potrivit unor ofiteri de la Politia Newyorkeza, ceea ce au gasit in aceste computere le-a intors stomacul pe dos. Surse NYPD sustin ca sint probe zdrobitoare care ii vor baga in puscarie pe cei doi Clintoni pentru foarte multi ani !
    Acum se explica de ce Seful FBI, James Comey, un apropiat al familiei Clinton, a redeschis investigatiile vinerea trecuta! NYPD i-a furnizat „marfa” imposibil de bagat sub pres !
    Tot din surse NYPD am aflat ca, pusi in fata acuzatiilor extrem de grave, atit Weiner cit si Huma Abedin s-au decis sa colaboreze cu anchetatorii !
    Daca ar fi depins doar de NYPD, sotii Clinton ar fi fost deja arestati ! Dar mandatele de arestare trebuie aprobate de Departamentul de Justitie condus de Procurorul General Loretta Lynch ! Nimeni alta decit cea care si-a construit intreaga cariera si averea pe seama familiei Clinton! Lynch este atit de indatorata Clintonilor incit s-a intilnit in secret cu Bill Clinton exact inainte ca Hillary sa fie „albita” de catre FBI (in vara asta), i-a ordonat Sefului FBI sa nu anunte Congresul Statelor Unite ca s-a redeschis ancheta fata de Hillary (vinerea trecuta) iar acum, de citeva ore, refuza sa semneze mandatele de arestare intocmite de NYPD pe numele sotilor Clinton !
    Surse din NYPD au amenintat ca, daca se incearca musamalizarea acestui dosar fara precedent in istoria candidatilor la Presedintie, atunci ofiterii newyorkezi vor trimite „marfa” la Wikileaks si vor tine chiar si o conferinta de presa!
    Urmeaza ore si zile incredibile!”

    Comentariu de Radu Humor | noiembrie 6, 2016 | Răspunde

    • Trebuie sa distingem – daca vrem sa facem o analiza de intelligence serioasa – intre „Ultimele evenimenta, la cald” si tot can-canul electoral dintr-o campanie si lupta electorala murdara, pe de o parte, si lucrurile importante, legate de problemele de securitate, pe de alta parte. Sigur, astfel de stiri fac deliciul publicului si sunt menite sa-l influenteze. Chestiunea e ca in acele e-mailuri erau informatii clasificate. Pe langa faptul ca nu a folosit serverul Departamentului de Stat, Hillary, din pacate, a amestecat-o in toata aceasta treaba pe Huma Abedin, fara sa se asigure ca ar prezenta garantii sa nu divulge informatiile, iar Huma a luat legatura cu fostul sot (daca am inteles bine). Foarte slab… Parerea mea este ca, o asemenea campanie ar fi putut fi evitata, ceea ce ar fi fost de dorit. Insa democratii au dat dovada, dupa parerea mea, de un populism agresiv si au incercat sa-i discrediteze, in felul acesta, pe republicani. Trebuia evitata o polarizare politica prea mare a populatiei.

      Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 7, 2016 | Răspunde

    • Si gandeste-te ca daca va iesi Hillary, tot scandalul acesta nu da deloc bine, iar ancheta in privinta e-mailurilor al caror continut e clasificat va continua…

      Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 7, 2016 | Răspunde

    • @Radu Humor Intrebare : daca Hillary Clinton va devenii Presedintele USA , nu cumva tot ea va decide cine va fi Procurorul General ? Nu cumva tot domnia sa va hotara cine va detine unul dintre posturile de judecatori la Curtea Suprema a USA ? Asta pe de-o parte , pe d e alta parte …totusi acele PC-uri erau ale lui ANthony Weiner si…chiar nu-mi vine sa cred ca alde Clinton si neamul lor ar avea vreo stiinta despre …cel putin despre chestiile d e pedofilie . Vad ca …deocamdata FBI a renuntat la acuzatiile impotriva sa dar…oricum mai sunt doar vreo treizeci d e ore pana cand omenirea s e va linisti in sfarsit . SI-nco intrebare : care dintre cei doi candidati au promis ca vor lua foarte serios in calcul LEGALIZAREA CONSUMULUI DE MARIJUANA nu de alta dar… alegatori din zece state inseamna totusi ceva in matematica voturilor ?

      Comentariu de Marian | noiembrie 7, 2016 | Răspunde

      • @ Marian
        Abia acum am văzut întrebările, dar deoarece n-a mai ieşit Clinton am scăpat şi eu de dat răspunsurile… Hilara trebuia arestat[ imediat, dar nu puteau rasoli alegerile, aşa că au ajutat/o să piardă, după care cercetările se reiau. Le/au stopat pentru a se putea ţine alegerile, dar de acum soarta ei este ]n mâna lui Trump, care sper că va da dovadă de generozitate !

        Comentariu de Radu Humor | noiembrie 9, 2016

      • E o ancheta care se face. Iar recomandarea facuta chiar de FBI nu a fost in favoarea punerii sub acuzare a D-nei. Clinton. Chestia cu „arestatul imediat”, de care vorbesti, nu e compatibila cu o lume libera.

        Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 10, 2016

    • Pe mine ma frapeaza cat de des a fost folosit la noi acest cuvant: „pedofilie”, rostit parca cu o anumita savoare. Exagerarile nu fac bine nimanui si nici denaturarile unor termeni si a sensului unor cuvinte.

      De fapt e vorba de o lupta politica, dusa mai intai in zona religioasa prin demascarea unor „preoti pedofili” din Biserica Catolica, dupa care a venit si riposta in zona laica.

      Totul in numele gasirii optimului moral, ca sa zic asa.

      Interese sunt peste tot, inclusiv interesul de a arata mapamondului cat de imorala a devenit, brusc, lumea.

      Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 10, 2016 | Răspunde

  3. MOTANE ….TE FELICIT CU OCAZIA ZILEI DE 7 NOIEMBRIE LA ANIVERSAREA A 98 DE ANI DE LA MAREA REVOLUTIE SOCIALISTA DIN….OCTOMBRIE 😉 !!!

    Comentariu de Marian | noiembrie 7, 2016 | Răspunde

  4. Motane…ce parere ai despre , amestecul absolut brutal si nepermis in nici o tara cu pretentii de civilizatie al Bisericii din Republica Moldova , in alegerile ce au loc in aceasta tara si cu acuze josnice la adresa Maiei Sandu ? Nu credeam ca se putea cobora atat de jos nivelul cultural , nivelul de civilizatie al Bisericii Ortodoxe insa…se poate dupa cum vad . Si dumneata cu astia spui sa ne unim ? Nu ne sunt suficienti Daniel si Teodosie { astia cel putin…isi vad de afacerile lor si-si tin botu’ } ai dorim neaaparat si p-aia ca sa se intregeasca gashca ? Mai nou vad ca si pe la ei au inceput oamenii sa strige pe strada si sa ceara impozitarea profiturilor bisericesti insa….ca si la noi : TACERE ! 😡

    Comentariu de Marian | noiembrie 7, 2016 | Răspunde

  5. Uite încă o părere :
    http://www.activenews.ro/externe/Trump-138070

    Comentariu de Radu Humor | noiembrie 8, 2016 | Răspunde

    • @Radu Humor Interesant ! Demn d e retinut faptul ca…totusi Trump si-a pus in cap comunitatea afroamericana { si astia sunt al dracului d e multi } plus pe aia…latino care …si astia-s la fel d e multi insa , asa cum spunea unul dintre cei ce-a exprimat o parere acolo…sa asteptam dimineata . Mascariciul asta , chiar nu cred ca-si va permite s a faca la Casa Alba ce face in afacerile sale private caci acolo , chiar nu-i de capul lui asa cum poate crede careva . Ar fi interesant d e urmarit politica s a vs. Rusia caci , chiar nu-l vad pe post de Nikita Hrusciov iar Rusia nu-i totusi ONU anilor ’60 . Si….DA , are dreptate in cadrul NATO europenii …aliati si parteneri ai NATO…au si cea mai mica participare financiar-militara si pe deasupra atunci cand este vorba despre participarea la vreo actiune NATO…dau din colzt in colzt . Fireste nu noi romanii sau mai bine zis nu Romania ! Oricum …chestia aia cu ” eliminare a vizelor pentru romani…ramane doar un vis mult pre a indepartat . Nu ca mi-asi dori eu sa-mi vizitez copilul si nepotii neaaparat dar , asa ca chestie !

      Comentariu de Marian | noiembrie 8, 2016 | Răspunde

    • Este o exagerare cu privire la America imaginea pe care unii incearca sa o creeze, si anume de decadenta, inclusiv decadenta morala. Lucrurile trebuie privite si tratate cu moderatie. In exagerarea de care vorbeam mai sus exista, desigur, si un anumit interes, venit din partea stim noi cui, de a discredita America.

      Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 10, 2016 | Răspunde

  6. Rămân convins că oricare dintre ei ar ieşi învingător, există un singur perdant :
    SUA !
    Aceste alegeri au stabilit fără echivoc că :
    „Regele e gol !”
    America este pe marginea prăpaştiei şi vrea să tragă după ea întreaga lume !
    Cel mai plastic desen arată un elefant, dus de nas de-un şoricel ( israel) până pe marginea unei prăpastii !
    Personal, l-aş prefera pe Trump !
    E mult mai compatibil cu tipul de societate creată în America, tot timpul condusă de o mână de îndrăciţi ce-şi zic iluminaţi !
    Halal !
    P.S.
    Cred că sub administraţia Trump, România ar avea primul ambasador care să nu fie evreu !
    Ar fi un bun început !

    Comentariu de Radu Humor | noiembrie 8, 2016 | Răspunde

  7. Este o chestie pe care…chiar n-o-nteleg ! Spuneai dumneata ca ” o prezenta scazuta la vot pe 11 Decembrie [ va fi o prezenta scazuta ti-o garantez : dintre cei 18.500 .000 de tipi cu drept d e vot { sursa INS 😡 } nu se vor prezenta nici macar 40% ! ] avantajeaza PSD-ul . Pai si-atunci de ce dracu s e mai amaraste Dragnea si ciracii sai sa-ndemne populatia sa voteze caci , daca nu vine decat activul d e partid si ” simpatizantii ” …PSD castiga detasat ?! Asa doar ca sa dea un aer de…corectitudine politica ? Las la o parte faptul ca Dragnea a fost condamnat tocmai pentru ca in alta ocazie , nu doar ca a indemnat oamenii s a iasa la vot dar , le-a pus la dispozitie si mijloace d e deplasare insa , sa fiu in locul sau si stiind ceea ce dumneata imi spuneai mie { desii…n-asi crede ca-ti frecventeaza blogul : GHINION , NU STIE CE PIERDE XD } teoretic cel putzin , ar trebuii sa se roage la Dumnezeu sa dea zapada d e cinci metri in ziua aceea . Prietene , mai am doua zile in acre voi mai casca gura la jurnalele diferitelor televiziuni . Conform bunului meu obicei…pana in ziua de 12 decembrie , ziua urmatoare alegerilor , NU MAI DESCHID TELEVIZORUL asa incat : ai grije ce postezi ! XD

    Comentariu de Marian | noiembrie 9, 2016 | Răspunde

    • Orice om politic, de obicei, indeamna pe ceilalti oameni sa iasa la vot.

      Dl. Dragnea se adreseaza si pentru membri si simpatizantii PSD. Evident ca e in interesul PSD sa indemne membri si suporterii acestui partid sa iasa la vot. Pe de alta parte, e importanta atragerea de electorat de partea PSD. Spre exemplu, poate ca nu esti hotarat – un indemn la vot din partea liderului PSD poate ca te-ar putea capacita sa iesi la vot si sa votezi cu PSD.

      Insa oamenii politici indeamna populatia sa iasa la vot pentru ca ei, fara votul populatiei, n-ar mai fi oameni politici.

      Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 10, 2016 | Răspunde

  8. A iesit Trump … si acum ?

    Comentariu de Marian | noiembrie 9, 2016 | Răspunde

  9. […] ca previziunea pe care am facut-o in postarea precedenta s-a indeplinit! Donald Trump a castigat detasat alegerile prezidentiale din SUA. Rezultatele […]

    Pingback de Donald Trump – Presedinte! Victorie stralucita a republicanilor! « Motanul Incaltat | noiembrie 9, 2016 | Răspunde


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.