Motanul Incaltat

Just another WordPress.com weblog

Franta si SUA

Stiri externe foarte importante! Iata ce ne informeaza Gandul:

Franta

ALEGERI ÎN FRANŢA. Sarkozy vs. Hollande. Procesul de vot a început în Americi – LIVE TEXT

Se arata, printre altele, ca:

François Hollande

François Hollande (Photo credit: Wikipedia)

„Francezii din Brazilia, Uruguay şi Argentina au început să voteze sâmbătă, la ora locală 8.00 (14.00, ora României), pentru primul tur al scrutinului prezidenţial francez, cu 19 ore înaintea celorlalţi alegători, relatează AFP, potrivit Mediafax. Imediat după ei, şi cetăţenii din SUA şi Canada au putut să intre în cabina de vot.
Este pentru prima dată când francezii de peste hotare votează înaintea celor de acasă. Autorităţile au decis să introducă această schimbare pentru ca toţi alegătorii, indiferent de fus orar, să poată să meargă la vot fără a cunoaşte deja rezultatul.

French president, Nicolas Sarkozy

French president, Nicolas Sarkozy (Photo credit: Wikipedia)

În total, 2,2 milioane de francezi locuiesc în afara teritoriului
naţional şi puţin peste jumătate dintre ei (1,15 milioane) sunt înscrişi pe listele electorale consulare. În Brazilia, de exemplu, sunt înscrişi 15.000 de alegători – cu 38 la sută mai mulţi decât în 2007. În Montreal, Canada, sunt cei mai mulţi alegători francezi din toată America de Nord – 44.000 de cetăţeni sunt înscrişi.

În Franţa, azi e zi de linişte, comentează presa din Hexagon, campania electorală încheindu-se ieri. Dacă niciunul dintre candidaţi nu va reuşi mâine să strângă minimul de 50%+1 din voturi, francezii vor merge din nou la urne, pe 6 mai.

Marine Le Pen

Marine Le Pen (Photo credit: Wikipedia)

Un număr de zece candidaţi s-au înscris în cursa pentru Elysee, care are un puternic caracter ideologic în Franţa (principalii competitori sunt un politician de dreapta, unul de stângă şi câte unul din ambele extreme ale spectrului ideologic).

Primii patru candidaţi în sondaje sunt Nicolas Sarkozy (57 de ani, Uniunea pentru o Mişcare Populară), Francois Hollande (57 de ani, Partidul Socialist), Marine Le Pen (43 de ani, Frontul Naţional, extrema dreaptă), Jean-Luc Mélenchon (61 de ani, Frontul de Stânga, extrema stângă).”

Sa vedem care este parerea lui Victor Ponta:

Jean-Luc Mélenchon during the launch rally of ...

ALEGERI ÎN FRANŢA. Victor Ponta: Sarkozy este un simbol al politicianului demagog, un bufon, un Băsescu al Franţei

Se arata, printre altele, ca:

„“Nicolas Sarkozy este azi un simbol al politicianului demagog,  populist fără limite, total lipsit de valori şi scrupule, fără o viziune clară şi coerentă, cu grave concepţii autoritare şi antidemocratice, exhibiţionist şi chiar bufon – adică un Băsescu al Frantei (din păcate replicat şi în alte ţări europene, dacă ne gândim la Berlusconi, Viktor Orban, Boiko Borisov)”, scrie Ponta pe blogul său.

Traian Basescu at EPP Summit September 2010

Traian Basescu at EPP Summit September 2010 (Photo credit: Wikipedia)

Liderul PSD precizează că demagogia şi oportunismul lui Sarkozy au afectat România, iar o victorie a lui Hollande ar fi un mare avantaj pentru ţara noastră. Ponta susţine că o victorie a stângii ar avantaja colaborarea politică cu partea română.”

SUA

Iata doua stiri pe care sper sa le citeasca si Cristina!With his family by his side, Barack Obama is s...

Breaking News!!

E-mailuri Stratfor, publicate de Wikileaks: Democraţii americani AU MĂSLUIT ALEGERILE prezidenţiale din 2008, câştigate de Barack Obama

Se arata ca:

Democraţii lui Barack Obama au măsluit alegerile din 2008 în două state americane, Philadelphia şi Ohio, iar contracandidatul republican John McCain a ştiut acest lucru, dar a decis să nu facă nimic, se arată în mai multe e-mailuri interne ale companiei americane de analiză strategică Stratfor, publicate de Wikileaks, conform Business Insider.

Cu toate că rezultatul alegerilor nu s-ar fi schimbat, iar Obama ar fi fost oricum ales preşedinte, acuzaţiile de fraudă electorală, care apar tocmai acum, în timpul unei noi campanii prezidenţiale, afectează serios imaginea liderului SUA şi a Partidului Democrat în general.

Într-un e-mail intern din 7 noiembrie 2008, unul dintre vicepreşedinţii Stratfor, Fred Burton, a scris că „negrii democraţi au fost prinşi umplând urnele cu voturi, în Philadelphia şi Ohio, în noaptea alegerilor, iar senatorul McCain a decis să nu facă nimic”. Chestiunea nu este moartă în cadrul partidului (republican, n.red.). Este doar o problemă de moment oportun în care să se facă publică”, se arată în mesajul vicepreşedintelui Stratfor.

În alte e-mailuri, se vorbeşte despre anumite donaţii de campanie pe care echipa lui Obama le-a primit din Rusia.

Wikileaks a publicat 973 de e-mailuri Stratfor din cele cinci milioane pe care susţine că le are, datorită grupării Anonymous, mai scrie Business Insider.” (subl.mea)

Familia care a dat doi preşedinţi Statelor Unite ar putea bifa şi postul de vicepreşedinte. „Aş putea lua în considerare acest lucru”

Se arata ca:

„Jeb Bush, fostul guvernator al statului Florida şi fratele fostului preşedinte american George W. Bush, „ar putea lua în considerare” o candidatură la postul de vicepreşedinte al SUA, alături de candidatul republican la preşedinţie, care va fi cel mai probabil Mitt Romney, relatează AFP.

„Aş putea lua în considerare acest lucru, dar aş fi surprins să mi se ceară. În plus, nu ştiu dacă este cu adevărat cel mai bun lucru”, a declarat Bush, în vârstă de 59 de ani, pentru site-ul conservator Newsmax.

Conform lui Jeb Bush, senatorul Marco Rubio este „probabil cel mai bun” candidat la postul de vicepreşedinte.

„Sunt un mare admirator al lui Mitt Romney şi un mare admirator al lui Marco Rubio. Cred că ar fi minunat să se asocieze” pentru a-i înfrunta pe preşedintele în exerciţiu Barack Obama şi pe vicepreşedintele său Joe Biden, a apreciat Bush.

Mitt Romney are toate şansele de a obţine învestitura Partidului Republican pentru a-l înfrunta pe preşedintele democrat Barack Obama la alegerile din 6 noiembrie, după retragerea principalului său adversar, ultraconservatorul Rick Santorum.”

Update

ALEGERI ÎN FRANŢA, rezultate exit-poll. Francois Hollande l-a învins pe Nicolas Sarkozy. Hollande: „Voi redirecţiona Europa pe drumul creşterii economice”. GÂNDUL A TRANSMIS LIVE

Se arata, printre altele, ca:

Francois Hollande este câştigătorul primului tur al alegerilor prezidenţiale din Franţa, cu 28,4-29,3% din voturile exprimate, faţă de 25,5-27% câte a primit Nicolas Sarkozy, potrivit estimărilor anunţate de AFP.

Este pentru prima dată când un preşedinte francez care candidează pentru un nou mandat se plasează pe locul al doilea în primul tur.

Francois Hollande a fost de departe favoritul cetăţenilor francezi din străinătate şi a strâns, în unele locuri, dublul voturilor care i-au fost acordate preşedintelui în exerciţiu.

Cum candidatul socialist nu a reuşit să adune 50%+1 din voturi, necesarul pentru a câştiga preşedinţia din primul tur, el va participa, împreună cu Nicolas Sarkozy, la cel de-al doilea tur de scrutin, care va avea loc în 6 mai.

Prezenţa la vot este mult mai mare decât se aştepta, de aproximativ 80%. În ultimele zile de campanie, presa din Hexagon şi din străinătate prezicea un absenteism mare, pe fondul nemulţumirii cetăţenilor faţă de această campanie.

Ziua votului a decurs fără incidente, singurele probleme fiind aglomeraţia în centrele de votare.

Până la orele prânzului, toţi cei zece candidaţi ai alegerilor prezidenţiale din Franţa votaseră. Ultimul care a ajuns la secţia de votare a fost Nicolas Sarkozy, însoţit de prima doamnă a Franţei, Carla Bruni. Sarkozy a votat la Paris şi nu a făcut declaraţii nici înainte, nici după ieşirea din cabina de vot.

Francois Hollande, pe de altă parte, le-a spus jurnaliştilor că „alegerile din Franţa nu sunt doar nişte alegeri naţionale”. „Aceste alegeri vor influenţa viitorul Europei”, a declarat Hollande, potrivit The Telegraph . „Nu sunt într-o cursă între candidaţi. Sunt într-o cursă în care trebuie să îi dau ţării un nou implus, iar Europei o nouă direcţie„, a adăugat candidatul socialist.

Hollande a introdus această idee – schimbarea Europei – şi în discursul pe care l-a susţinut după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor..

La rândul lui, Jean-Luc Melenchon, care s-a plasat pe locul al patrulea, cu 10,8-11,7% din sufragii, a declarat, în discursul de după anunţarea primelor rezultate, că adevărata miză a acestor alegeri e schimbarea „axei Sarkozy-Merkel”, care conduce Europa.

Cu toate că rezultatele preliminare erau cunoscute din timpul zilei, presa din Franţa nu a putut să le facă publice, pentru că legea îi interzice acest lucru.

Ziarele din străinătate, însă, au anunţat primele rezultate, care anunţau la unison victoria lui Hollande.

De luni, se reia campania electorală în Franţa, iar Nicolas Sarkozy a cerut, în discursul lui de după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, organizarea a trei dezbateri televizate, pentru ca francezii să poată alege „în cunoştinţă de cauză”.

Cu toate că Francois Hollande a primit cele mai multe voturi în primul tur, iar sondajele sugerează că îl va câştiga şi pe cel de-al doilea, aproape o treime din alegătorii francezi sunt încă indecişi în privinţa alegerii pe care o vor face în 6 mai. De o importanţă deosebită este şi cu cine vor vota susţinătorii celor opt candidaţi care au ieşit duminică din jocul electoral.”

De remarcat rezultatul obtinut de Marine Le Pen, „cel mai mare scor din istoria extremei-drepte din Franţa, cu un rezultat de cuprins între 18,2 şi 20% din voturi, potrivit estimărilor publicate de AFP. Precedentul record pentru extrema-dreaptă datează din 2002, când tatăl ei, Jean-Marie Le Pen, a obţinut 16,86%.”, dupa cum titreaza Gandul.

Vom vedea ce-o mai fi in cel de-al doilea tur de scrutin, care va avea loc in 6 mai…

Update II

ALEGERI ÎN FRANŢA, REZULTATE DEFINITIVE. Hollande câştigă primul tur cu 28,63% din voturi, urmat de Sarkozy cu 27,18%

Recomand citirea integrala si in original a tuturor articolelor.

aprilie 21, 2012 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

17 comentarii »

 1. Am mai spus-o ; Sarkozi nu va mai fi reales.Ori Hollande ori fata lui Le Pen ca s-au saturat francezii si de „politica” aiurea a lui Sarkozi si de valul de imigranti din est.Fata lui Le Pen { tat-su a mostenit o mare avere si astfel a ajuns sa se lanseze in poltica : avea bani de tocat } probabil ca nu va fi aleasa { francezii sint mai misogini decat alte popoare } dar partidul ala de extrema dreapta pe care l-a mostenit de la Jean Marie Le Pen , tatal sau , in mod sigur va ocupa suficiente locuri in parlamentul ala al lor.Hollande cred ca are cele mai multe sanse , francezii aducandu-si aminte acum pe timp de criza, de presedentia lui Mitterand , alt socialist, care i-a scos din…merde la vremea respectiva !Cat despre SUA…Pai ce mon cher chat chiar era un asa mare secret ca Obama a ajuns la putere prin masluirea votului ? Pana si aia de locuiesc in Nevada , New Mexico sau in Yelewstone Parck in rulote , pana si aia si-au dat seama de figura asta ! Pai eu am mai spus-o : niciodata un negru n-ar fi ajuns la Casa Alba daca nu era ” putin ajutat „. Acum s-au prins si americanii de culoare „alba ” de figura ?Foarte bine sa vina republicanii si Mitt Romney la Casa Alba si sa-i bage la jailhouse pe cei ce au facut asta ! Chiar cred ca de asta s-a retras si Santorum pentru ca in acest fel voturile nu vor fi divizate si republicanii vor avea mai multe sanse de castig.Pai ce am citit ca a facut acest nigger numit Obama care-i si musulman pe deasupra ,acolo in SUA …pe mine care nu sint un mare admirator al KKK-ului m-a adus in postura ,de a dorii sa devin membru al lor ,doar pentru bucuria de a incendia macar o cruce pe peluza Casei Albe !

  Comentariu de marian | aprilie 22, 2012 | Răspunde

 2. Pai normal ca s-au facut infractiuni. Nu pentru ca e negru, ci pentru ca este marxist. S-au descoprit voturi cu numele lui Mickey Mouse si Pluto. Chiar in aceste alegeri, in mod infractuos se doneaza bani la campania lui Obama sub numele de Hitler, Nazy Party, Stalin, etc, si nu verifica nimeni. Obama va cistiga datorita infractiunilor comise.

  Apoi, hai sa fim un pic sinceri. Daca Obama face atitea lucruri bune, daca a readus SUA pe plan economic, cum se face ca trebuie sa triseze ca sa cistige???

  Comentariu de Cristina | aprilie 22, 2012 | Răspunde

  • @Cristina
   Din ce spui ar rezulta ca sunt forte politice ce vor sa-l compromita pe Obama… Te citez:

   „Chiar in aceste alegeri, in mod infractuos se doneaza bani la campania lui Obama sub numele de Hitler, Nazy Party, Stalin, etc, si nu verifica nimeni.”

   Chiar nimeni nu verifica…?

   Comentariu de Motanul Incaltat | aprilie 22, 2012 | Răspunde

   • Sint anumite legi, nu le cunosc, dar campania unui candidat trebuie sa se asigure ca donatiile sint legale. Sint republicani, care au vrut sa arate ca se triseaza si au donat $2 sub numele de Hitler, Alba-ca-Zapada, Stalin, Pluto, etc si tranzactia a fost aprobata.

    Apoi, dupa alegerile din 2008 s-au dat publice listele celor care au votat, mii dintre cei care au votat cu Obama au fost morti de ani si zeci de ani. La fel, caracterele Disney au fost pe lista celor care au votat cu Obama. Alegerile au trecut, Obama instaurat, ce mai era de facut? Nu vezi ca nici certificatul de nastere nu si-l arata? Dosarele de la facultate, alte lucruri pe care orice presedinte le-a facut publice.

    Comentariu de Cristina | aprilie 23, 2012

 3. Bai frate ce aiureala !! Adica daca eu o voi vota pe Sarah Palin si donatia mea pentru campania ei va fi sub numele de Nicolae Ceausescu sau…Mao Tze Dung asta inseamna ca aia este ….marxista ???Iar Obama nu va mai castiga nici daca s-ar pune acel nigger si-n ass si-n head !Habar nu are Obama despre marxism…poate c-o fi studiat ceva , ceva pe la universitatile alea americane dar…sa fie marxist ???Cred ca Hoover se rasuceste in groapa , ei si Mc Carty si altii ca ei care { fireste cu greselile inerente } au avut grije ca natiunea americana sa nu fie infectata cu acest ” virus” ! Pai ce , degeaba au murit atati soldati americani in Creea, Vietnam ,Panama , Nicaragua, Irak , Afganistan…ca sa vina un nigger si sa-i inbolnaveasca de…marxism ?Dungile de pe drapelul american …si-ar schimba pozitia instantaneu : ar devenii verticale !

  Comentariu de marian | aprilie 22, 2012 | Răspunde

  • @marian
   Din cele ce spune presa si din cele ce spune si Cristina, rezulta ca acolo e o lupta politica acerba!

   Comentariu de Motanul Incaltat | aprilie 22, 2012 | Răspunde

   • Asta-i altceva mon cher !Insa sint in stare sa pun pariu { cauta si dumneata o miza acceptabila, nu de alta dar sint suficient de amarastean si mi-ar fi greu sa ma inham la cine stie ce miza cu valoare mare } ca Obama si familia sa nu va mai avea parte sa faca New Year’s 2013 la Casa Alba .

    Comentariu de marian | aprilie 23, 2012

 4. De observat ca in Franta, pe fondul de nemultumire a populatiei, a crescut extrema dreapta…

  Comentariu de Motanul Incaltat | aprilie 22, 2012 | Răspunde

  • Aia din Franta au vazut pe propria piele ca guvernele si mai ales politicile de stanga sau de dreapta n-au dat roade.Hollander nu va putea sa faca mare lucru pentru a scoate Franta din criza economica mondiala .Sa inchida uzinele si fabricile franceze { ce ” gluma” ! }nu va putea…sindicatele franceze sint cele mai puternice din Europa….probabil inaintea celor din Germania, sa renunte la Euro si sa se reintoarce la Franc…desii multi politicieni francezi mai ” naravasi ” o viseaza …acest lucru va fi un cosmar.La ora asta Franta are mai multa nevoie de Euro si de U. E . decat au acestea de ea.Insa cred ca va incerca o alta abordare a problemelor { in primul rand …evident …ale Frantei } in raport cu U.E. , cu frau Merkel sau cu altii. Ce-i insa de retinut este scorul exceptional obtinut de partidul doamnei { sau domnisoarei }…ma rog de partidul duduii Le Pen .Este o rusine la nivel planetar ca in mileniul III, in secolul XXI un partid de extrema dreapta din Franta {!!!} sa castige atatea sufragii .A castigat de doua ori mai mult decat a castigat tata-su in viata lui. Se trezeste spiritul nationalist francez iar acest lucru …nu stiu daca este de bun augur, pentru ceilalti oameni traitori in U.E.Pana prin ’60 si ceva nationalismul francez se manifesta doar la nivelul pastrarii traditiilor si limbii franceze in toate domeniile de activitate . Acum…nu se stie. Era pe vremuri…o carte care se numea cam asa ” O stafie umbla prin Europa : stafia comunismului .Acum se poate schimba acest „titlu” :O stafie umbla prin Europa : STAFIA NAZISMULUI !Intotdeauna in momentele de criza ale lumii , stafiile nationalismului extrem , incep sa bantuie mintile si inimile oamenilor …iar de la asta , la un razboi…nu-i decat un pas.

   Comentariu de marian | aprilie 23, 2012 | Răspunde

   • Si gandeste-te ca e foarte probabil ca voturile astea, pe care duduia Le Pen le-a obtinut, sa mearga, in turul II de scrutin, catre „nenea” Sarkozy…

    Comentariu de Motanul Incaltat | aprilie 23, 2012

 5. […] the original article here Mouse here for Related LinksFranta si SUA Tags: apropiat, Bucureti, candidaturilor, comune, discutat, general. potrivit, Nicolescu, […]

  Pingback de Nicolăescu: Am discutat cu PSD, poziţiile s-au apropiat în sensul candidaturilor comune la Bucureşti - Stiri de ultima ora | blogseu.com | Stiri de ultima ora | blogseu.com | aprilie 23, 2012 | Răspunde

 6. Mon cher chat, acele voturi provenite de la duduia Le Pen nu vor merge …catre nimeni si sa fi sigur ca in nici un caz catre Sarcozy ! Ai uitat un amanunt mon cher ami , un amanunt simplu : ASTIA SINT FRANCEZI !!!Si-n plus de asta , ce facilitati le-a facut Sarcozy , acest tip de dreapta celor de dreapta extrema ?Sau crezi ca acolo in Franta este ca la noi la ….. Bucuresti ?A catre hollande este posibil sa se indrepte voturile celorlalti ,Jean Louc Melenchon si ceilalti candidati ce au obtinut mai putine sufragii se vor orienta catre Hollande asta-i sigur ca doar si Melenchon este tot de stanga si in mod sigur va fi viitorul ministru de externe cat despre Marinne Le Pen ….nu repet nu cred ca -si va ceda din voturi, astia nu procedeaza asa , la ei este chestia aia cu ” totul sau nimic ” .Insa sincer ,dupa cate am citit nu-l vad pe Hollande drept o mare lumina in politica franceza, sa nu uitam c-a refuzat o confruntare electorala { de fapt doua } cu Sarcozy stiind ca n-are nici o sansa in fata unui politician pur singe precum Sarcozy, insa repet francezii si-au adus aminte de vremurile cand Mitterand { un socialist ] era la Elyzee si de fapt …chiar nu vezi ca peste tot astia ” de dreapta ” sant respinsi ?Fireste francezii se vor trezii repede la realitate si atunci sa te tii mitinguri, sa te tii manifestatii de protest ….asa cum stiu francezii si sindicatele lor sa le organizezez !

  Comentariu de marian | aprilie 24, 2012 | Răspunde

  • @marian

   „Mon cher chat, acele voturi provenite de la duduia Le Pen nu vor merge …catre nimeni si sa fi sigur ca in nici un caz catre Sarcozy ! Ai uitat un amanunt mon cher ami , un amanunt simplu : ASTIA SINT FRANCEZI !!!Si-n plus de asta , ce facilitati le-a facut Sarcozy , acest tip de dreapta celor de dreapta extrema ?Sau crezi ca acolo in Franta este ca la noi la ….. Bucuresti ?”

   Posibil, posibil… Dar, te rog, da-mi voie sa te intreb, de ce esti atat de sigur?

   Comentariu de Motanul Incaltat | aprilie 24, 2012 | Răspunde

   • Pe ce ma bazez … vorba lui Moromete ? De ce sint atat de sigur ?Pai este simplu : daca tot nu reusesc sa-mi gasasc ceva de munca { sa fiu ” ocupat „} atunci cand nu devin cal , sau maimuta pentru nepotzica mea , ce luna asta va inplinii 5 ani, mai citesc si eu , un Le Monde , un L’Umanite ,Le Soire…este adevarat ca ma ajuta si nevasta sau fica mea cea mare , deoarece franceza mea… mai sant atent pe la ce spun aia de la TV5 Monde si de ce nu …aia de la CNN si-n plus de asta ma repet : ACOLO ESTE FRANTA ! Pe asta ma bazez !De asta sint atat de sigur !

    Comentariu de marian | aprilie 25, 2012

   • @marian
    Deci crezi ca cei care au votat cu Marine Le Pen (extrema dreapta) in turul I, in turul II de scrutin vor vota cu Hollande (Partidul Socialist)?

    Comentariu de Motanul Incaltat | aprilie 26, 2012

 7. CUM SA CRED ASA CEVA ? CUM SA CRED O ASEMENEA GOGOMANIE ? CHIAR ASA CEVA AI INTELES DIN TOT CE AM INCERCAT SA EXPRIM ???Am sppus foarte clar ca sprijinul pe care-l va primii Hollande va venii din partea sustinatorilor lui Jean Louc Melenchon si altii asemenea lui , in nici un caz din partea dreptei traditionale franceze ! Ce cumva , Nicholas Sarcozy ti s-a parut un reprezentant al dreptei extreme ?L’Humannite care dupa stiinta mea este Pravda de pe Sena spune clar ca sustinatorii pertidelor de stanga vor acorda sufragiile lor lui Hollande si…daca nici aia nu stiu ce spun…Nu ! Dreapta extrema franceza va face ce face ea in mod traditional : va candida singura si ma poti crede pe cuvant { fara sa ma crezi vreun Petrache Lupu de la Maglavit } ca vor obtine mai mult decat cele 19,7% din procentele pe care le are azi .Acestea sant urmarile crizei si nu numai ale ei. Politicienii de dreapta , cam de peste tot { pe fundalul crizei dar nu numai } s-au cam facut de …merde , asta pentru a fi in ton cu ” subiectul ” .Mai nou inclusiv nepoata tacanitului ala de Jean Marie Le Pen…pana si aia si chiar un ginere d-al lui vor candida …pe acolo pe la ei prin Paris prin nu mai stiu ce arondisment .Te intreb eu , daca turbatul ala de WC Tudor si al sau PRM ar fi avut un asemenea scor electoral , daca erau si seriosi asa cum sant cei din Dreapta Nationala Franceza, care era soarta noastra a romanilor ? Cum am fi fost pusi la colt , pusi pe coji de nuca de catre tarile ” civilizate ” din U.E !Ce au ” patit ” austriecii, intr-un caz similar , ar fi putut fi considerata o gluma buna .

  Comentariu de marian | aprilie 26, 2012 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: