Motanul Incaltat

Just another WordPress.com weblog

Ultimul sondaj

Cred ca e interesant de aflat ce spune ultimul sondaj! Iata ce putem citi pe ziare.com:

PDL scade in sondaje – a ajuns la 15,80% – sondaj IMAS

Articolul arata, printre altele, ca:

Un sondaj IMAS realizat la inceputul acestui an, comandat de „Adevarul” dupa izbucnirea protestelor, arata ca democrat liberalii sunt in cadere libera.

Fata de sfarsitul anului trecut, cand aveau 21,50% din preferintele romanilor, in ianuarie 2012, procentul a scazut la 15,80 la suta. Daca anul trecut l-au inceput cu 16,70%, democrat-liberalii au atins pragul de jos in iulie 2011, cand ajunsesera la 14,50%.

Pe primul loc la capitolul „Optiuni de vot la alegerile parlamentare” se afla, potrivit sondajului preluat de Adevarul in ianuarie 2012, USL, cu 53,40%, inregistrand o crestere fata de luna decembrie a anului trecut, cand avea 49,20%.

Partidul Poporului (PP) al lui Dan Diaconescu vine puternic in spatele PDL, avand 13,90%, in crestere fata de luna trecuta, cand avea 11,80%. O usoara crestere a inregistrat si formatiunea condusa de europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, PRM, de la 6,40% cat avea in decembrie, la 6,60%.

Pedelistii pariaza pe cat au pierdut in sondaje

Potrivit cercetarii IMAS, UDMR a crescut nesemnificativ, de la 5,70% in decembrie, la 5,80% in ianuarie 2012. In octombrie anul trecut, formatiunea condusa de ministrul Culturii, Kelemen Hunor, inregistra chiar 7,40%, cel mai inalt nivel din 2011. PNG, partidul europarlamentarului Gigi Becali, are in prezent 1,60%, in timp ce in decembrie avea 2,20%.”

De citit si

Majoritate fragila in Senat – pedelistii care nu asigura cvorum, sanctionati

Recomand citirea integrala si in original a tuturor articolelor.

Vad ca Lulu nu si-a format inca o parere (gresesc?)… De observat scaderea brusca a PDL: „Fata de sfarsitul anului trecut, cand aveau 21,50% din preferintele romanilor, in ianuarie 2012, procentul a scazut la 15,80 la suta. „. O scadere cu aproape 6 procente in nici o luna de zile… PP si PRM au crescut, fata de decembrie anul trecut, dar lent, dupa cum se poate observa: PP cu 2,1% iar PRM cu 0,2%. Sa vedem ce vor face pedelistii pentru a opri declinul (abrupt in ultima perioada)… Interesant ar fi sa stim trendul, pentru ca daca el este descrescator pentru PDL, acesta neputand creste peste 20%, chiar ma gandeam ca solutia alegerilor anticipate, propusa de Opozitie, ar fi cea mai buna pentru PDL, pentru a evita o prabusire dramatica si cu efecte nocive. Schimbarea lui Boc din fruntea Guvernului ar putea fi o solutie. Pentru ca PDL trebuie sa faca ceva, macar pe ultima suta de metri. Pentru a evita colapsul. Deocamdata sunt discutii cu scantei in tabara PDL. Fara sa rezolve ceva.

februarie 2, 2012 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.