Motanul Incaltat

Just another WordPress.com weblog

Sa stii tot!

Gandul

Băsescu, la jurământul Guvernului Ponta II: Eu cred că ştiţi tot, chiar mai mult decât tot despre ţara asta

Se arata, printre altele, ca:

„”Trebuie să vă felicit pentru succesul electoral şi pentru succesul de azi din Parlament, unde aţi avut un vot extrem de consistent. Asta înseamnă că sunteţi obligaţi, condamnaţi să aveţi succes şi, dacă veţi avea succes, va avea succes România şi cei 4,5 milioane de cetăţeni care şi-au pus încrederea în dumneavoastră. Aveţi premise să trageţi, să tractaţi România către creştere economică. Şi nu am să emit niciun fel de păreri ce ar trebui să faceţi, ştiţi mai bine, aveţi o experienţă de şapte luni de guvernare, a fost o încălzire foarte bună pentru o guvernare de patru ani”, a spus Băsescu.

Şeful statului a adus aminte de perioada guvernării PDL, când premier era Emil Boc şi când a fost nevoie de măsuri dure pentru a evita colapsul.

„Sigur că a trebuit să existe oameni politici care să-şi asume redresarea ţării în 2009 şi 2010. Unii aţi şi fost la guvernare în 2009 când am început să resimţim criza. Aţi uitat. Astăzi aveţi o ţară echilibrată la nivel macroeconomic şi cu şansa de a genera creştere economică . Pentru programul auzit astăzi în Parlament, vă felicit din punct de vedere al angajamentelor extrem de ridicate pe care vi le-aţi asumat şi vă doresc cu toată siceritatea să vă atingeţi toate obiectivele”, a mai spus Băsescu. Ş

Şeful statului a încheiat ironic, susţinând că guvernul poate apela oricând la ajutorul său şi comentând ironic că echipa USL ştie „mai mult decât tot” despre România.

În măsura în care veţi avea nevoie, puteţi apela la sprijinul meu. În măsura în care nu aţi şti tot. Dar eu cred că ştiţi tot, chiar mai mult decât tot despre ţara asta”, a afirmat şeful statului.” (subl. mea)

Sa stii tot! Chiar asa…? Nu trebuie sa existe nicio unda de mister…? Nu stiu de ce, dar mie mi se pare securistic! 😀

PUNCTELE SLABE din programul Guvernului Ponta II. Cât de realiste sunt promisiunile noului Cabinet

Recomand citirea integrala si in original a tuturor articolelor.

decembrie 23, 2012 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.