Motanul Incaltat

Just another WordPress.com weblog

Cum e atacata politic Romania de catre Rusia pe seama rapoartelor Departamentului de Stat al SUA

Esecurile Administratiei Obama in materie de politica externa sunt bine cunoscute: Libia, Primavara Araba, Rusia, Siria si, mai nou, Iranul. Eu sper sa nu o dea in bara din nou si cu Romania. Eu nu inteleg cum se face, dar in ultima vreme toate rapoartele Departamentului de Stat cu privire la un aliat de nadejde al SUA, precum Romania, sunt in continut preponderent negative si critice. Baietii astia, Obama, Klemm, ar trebui sa se gandeasca la faptul ca lucrul asta convine de minune Rusiei care are interesul direct sa arate cat de rau e in Romania. Orice raport oficial cu privire la o tara trebuie sa arate lucrurile bune si lucrurile rele: asta inseamna obiectivitate. Si trebuie sa caute sa identifice cauzele anumitor probleme. Asta inseamna un raport serios, facut de oameni seriosi. Cu regret, dar nu acelasi lucru se poate spune cu privire la rapoartele din ultima vreme ale Departamentului de Stat si ale ONU, in special ale ONU.

Romania Libera

Guvernul, sub lupă. Raportorul ONU pe drepturile omului vine în România

Se arata ca:

„Raportorul special al ONU pe probleme de sărăcie și drepturile omului efectuează o vizită de 10 zile în România, timp în care va evalua eforturile depuse de Guvernul român pentru eradicarea sărăciei, precum și implicarea autorităților în respectarea drepturilor omului. Philip Alston va analiza situația romilor, persoanelor cu dizabilități și a copiilor din România, grupurile cele mai vulnerabile din societate.

De altfel, înaintea vizitei, Alston a remarcat că peste 70% dintre etnicii romi trăiesc ”sub limita sărăciei”, iar drepturile lor sunt încălcate, prin evacuări forțate și abuzuri ale poliției. Raportorul și-a arătat îngrijorarea și față de modul în care sunt tratate persoanele cu dizabilități din România.

Citește și: Raport SUA: România, paradis pentru traficanții de persoane. Cum răspund autoritățile

Alston a mai arătat și că ”pentru a respecta și proteja drepturile omului în rândul celor mai vulnerabili, este nevoie de voință politică. Sunt foarte interesat să aflu cum abordează România aceste probleme prin politicile guvernamentale, cheltuielile publice și prin instituțiile sale”.

Romii, grupul care suferă cel mai mult din cauza discriminării 

Cel mai recent raport care analizează situația drepturilor omului în România este cel publicat anul acesta de Departamentul american de Stat, pe anul 2014, și a reținut grave încălcări ale drepturilor în rândul grupurilor vulnerabile, mai ales asupra romilor. De asemenea, raportul a reținut că instituția Avocatul Poporului este inactivă, ”în ciuda numărului mare de angajați”, în timp ce Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNDC) a fost apreciat ca fiind eficient.

De asemenea, în luna decembrie a anului 2014, Centrul de Resurse Juridice (CRJ) a depus în Parlament un proiect de lege privind îmbunătățirea situației copiilor și tinerilor cu dizabilități, în contextul vizitelor de monitorizare efectuate de experții CRJ în centrele din întreaga țară. Atunci, organizația arăta că peste 25.000 de copii sunt închiși în astfel de centre și sunt privați de libertate, iar aproape 1.500 de copii au murit în ultimii patru ani în 27 de centre.

În șase din 10 familii din România, părinții folosesc violența

În 63% dintre familiile din România, părinții încearcă să-și îndrepte copiii prin bătaie, arăta cea mai recentă cercetare privind violența în familie, realizată de Salvaţi Copiii, cu sprijinul Direcţiei Protecţia Copilului. Astfel, la finalul lui 2014, se înregistrau, oficial, 12.542 de situații de abuz asupra copilului, din care 11.721 (93%) s-au petrecut în cadrul familiei, conform datelor furnizate de Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție. 

Observațiile raportorului, prezentate Consiliului Drepturilor Omului 

Raportorul ONU va veni în România între 2 și 11 noiembrie și va efectua vizite în București, Cluj, Bacău și Ilfov. Alston se va întâlni și cu  reprezentanți ai Guvernului, autorităților locale, parlamentari, organizații non-guvernamentale, reprezentanți ai organizațiilor internaționale, instanțelor judecătorești, cadre universitare și persoane care trăiesc în condiții de sărăcie extremă, precizează un comunicat al UNICEF.

Observațiile lui Philip Alston vor fi incluse într-un raport prezentat Consiliului Drepturilor Omului în iunie 2016.” (subl. mea)

Observati ca totul e rau in Romania!! Insa interesanta mi se pare chestia cu batutul copiilor. Inainte de a da lectii Romaniei de cum trebuie crescuti copiii, Departamentul de Stat ar trebui sa se uite in ograda proprie si atunci ar constata ca, la ei in ograda, copiii se impusca intre ei in scoli, moralitatea este la pamant!! Iar daca cineva crede ca un copil, indiferent daca e fata sau baiat, poate fi indreptat doar cu vorba buna, fara sa simta pe pielicica proprie cateva nuiele peste fund si peste picioare, se insala!!! Cu acest slogan – „Salvati copiii!!” – de parca a-i administra o nuia peste fund inseamna sa-l omori sau sa-l violezi – s-a ajuns ca parintii sa nu mai poata avea nicio autoritate asupra propriilor lor copii. Autoritatea presupune si teama. Iar un copil, ca sa fie cuminte, trebuie sa aiba teama fata de mama sa si fata de tatal sau.

Concluzii DURE ale raportorului ONU despre România: Aici, rămâi cu banii dacă ești corupt

Se arata ca:

„Raportorul Națiunilor Unite, profesorul Philip Alston, a arătat, la finalul unei vizite de 10 zile în România, că autoritățile de la București sunt ”în negare” când vine vorba de sărăcia extremă și respectarea drepturilor omului.

Principalele declarații ale raportorului: 

Este un privilegiu să fiu azi aici. Voi prezenta concluziile preliminare ale unui raport care va fi făcut public în luna iunie 2016.

Este o perioadă dificilă pentru România, după tragedia din clubul Colectiv. Raportorul a identificat numeroase probleme: discriminare, corupție, sărăcie extremă, de care sunt afectați foarte mulți cetățeni, cu precădere romi.

40% dintre români trăiesc în sărăcie extremă și sunt în pericol de excluziune socială.

România se află în coada listei în ceea ce privește serviciile publice.

România este o țară bogată, a fost progrese enorme în ultimii 25 de ani.

34% dintre copii se confruntă cu sărăcia, iar în zonele rurale, problema este și mai gravă.

Raportorul a vorbit și despre copiii cu dizabilități aflați în sistemul public de plasament. 40% dintre acești copii se află în instituții de plasament din cauza sărăciei.

Dacă România nu își rezolvă problema sărăciei,poți presupune că nu are bani. Dar banii sunt acolo. Reflectă o decizie politică – faptul că nu se alocă bani pentru eradicarea sărăciei, deși sunt colectate taxe la stat. Evaziunea fiscală este ridicată și există un mare grad de corupție. Chiar și atunci când se iau măsuri pentru eradicarea corupție,doaro mică parte a banilor sunt confiscați. E o parte bună: aici, scapi cu banii dacă ești corupt,a preciat raportorul, pe un ton ironic.

Romii: ”infractori care nu vor să muncească, țigani” – stereotipurile pe care le-a văzut chiar și în rândul oficialilor din administrație.

Este adevărat că rata de șomaj în rândul romilor este mai mare, este adevărat ca sunt mai saraci si copiii abandoneaza mai repede scoala, dar nu pentru ca ei nu vor sa munceasca – este efectul DISCRIMINĂRII, IZOLĂRII. Deși s-a adoptat o Strategie Națională a Romilor, nu exista vointa politica pentur implementare, nici un minister nu se ocupa de ea, nu sunt alocate fonduri pentru afi implementata. Raportul vorbeste despre relocarile fortate ale romilor – cazul de la Pata Rât. ”Am fost șocat de cetățenii care le spuneau romilor că nu au dreptul să stea în oraș, cinismul adânc m-a șocat, autoritățile nu au luat măsuri”. 

Despre persoanele cu dizabilități: Nici o tara nu are un trecut pozitiv in ceea ce priveste modul in care au tratat persoanele cu dizabilitati. Procesul de dezinsitutionalizare este greoi. Am vizitat un centru pentru persoanele cu diabilități mintale, nici o persoană nu și-a revenit niciodată și nici o persoană nu a fost reabilitată vreodată. Am intrebat directorul dacă oamenii vin aici ca să moară, mi s-a răspuns că da. 

Persoanele cele mai sărace sunt tratate cel mai prost de către stat. Am vizitat Sectia 10 de Poliție și am discutat cu mai mulți oficiali MAI, ei au spus că vor să elimine abuzurile, însă felul în care lucrează favorizează abuzurile. 

Raportorul a criticat modul în care sepoate face o plângere pentru abuzul unui politist, referindu-se la procedura greoaie.

Peste 3.000 de plângeri contra abuzurilor politiei, 40 dintre ele au fost judecat și 4 dintre ele au dus la condamnări.

CNCD –  ”face o treabă bună”, în timp ce Avocatul Poporului – ”face o treabă foarte proastă”, Agentia Națională pentru Romi – nu are rezultate.

Citește și: Guvernul, sub lupă. Raportorul ONU pe drepturile omului vine în România

Raportorul special al ONU pe probleme de sărăcie și drepturile omului a efectuat o vizită de 10 zile în România, timp în care a evaluat eforturile depuse de Guvernul român pentru eradicarea sărăciei, precum și implicarea autorităților în respectarea drepturilor omului. Philip Alston a analizat situația romilor, persoanelor cu dizabilități și a copiilor din România, grupurile cele mai vulnerabile din societate.

Concluziile preliminare dure trase de profesorul Alston s-au regăsit și în raportul Departamentului de Stat american. „

Observati: „Raportorul a identificat numeroase probleme: discriminare, corupție, sărăcie extremă, de care sunt afectați foarte mulți cetățeni, cu precădere romi.”: deci totul e rau in Romania, toate relele sunt in Romania, daca ne-am lua dupa ce spune acest roportor. Daca cineva citeste acest raport si-ar face parerea ca aici e un fel de iad, ceva ingrozitor. Si atunci stau si eu si ma intreb cine are interesul sa prezinte lucrurile in felul asta? Nu cumva Rusia? De ce ar fi interesata Rusia intr-o imagine buna a Romaniei? Nu vad de ce ar fi interesata in asa ceva. Dimpotriva! Rusia e direct interesata in a slabi si a ataca imaginea Romaniei in exterior si e si logic sa fie asa. Insa nu trebuie sa se oboseasca prea tare, ci doar sa citeasca rapoartele Departamentului de Stat al SUA si sa le promoveze la ONU prin raportori alesi pe spranceana! Este foarte limpede ca beneficiarul direct al acestor denigrari aduse Romaniei este Rusia. Pentru ca acestea nu sunt rapoarte ci denigrari orchestrate organizat, dar care nu slujesc intereselor SUA, ci Rusiei. Romania este aliatul SUA, iar daca ai un aliat, si inca unul valoros precum Romania, ti-l aperi, nu il ataci pe la spate!

Recomand citirea integrala si in original a tuturor articolelor.

noiembrie 12, 2015 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

25 comentarii »

  1. Nu cred ca are nimic cu Rusia, ci cu promovarea propagandei. Stii ca parerea mea este ca ONU este o organizatie criminala si isi cauta interesul propriu, nicidecum al altora.

    Ce este enervant este ca omul asta de la ONU zice ca sint copii saraci in Romania. Da, ca peste tot. Si ce propune el? Ca guvernul sa se ocupe de ei. Cum? Majoritatea saraciei dintr-o tara se afla datorita politicilor socialiste ale guvernului. Si ONU propune si mai mult guvern, deci si mai multa saracie, dar ei vorbesc impotriva saraciei. Oximoron?

    Tiganii iar sint un obiect de propaganda pentru ONU. Cine ii opreste sa se duca la scoala? Cine ii opreste sa aiba un loc de munca? Cine ii opreste sa fie cinstiti si sa nu fure? Statul? Nu. Atunci de ce este vina statului?

    Cit despre raporturile SUA, nu ai vazut pina acum ca cei laudati sint statele musulmane, iar aliatii sint batjocoriti? Daca Romania ar fi fost o tara musulmana atuncis a fi vazut miliarde si miliarde de dolari nerambursabili, armament, tot felul de ajutoare!

    Comentariu de Cristina | noiembrie 12, 2015 | Răspunde

    • „Tiganii iar sint un obiect de propaganda pentru ONU. Cine ii opreste sa se duca la scoala?” – trebuie spus ca nimeni nu-i opreste sa mearga la scoala, decat poate proprii lor parinti. Mi-a ramas si acum in minte un caz care s-a intamplat cu mai multa vreme in urma (sper sa-mi aduc bine aminte) in jud. Harghita, cand o fata de etnie roma in varsta de 17 ani s-a sinucis din cauza faptului ca parintii ei, romi, desigur, i-au interzis sa mai mearga la scoala… Cum sa-i opreasca Statul Roman sa mearga la scoala? Asta ar fi caz penal, s-ar incepe imediat urmarirea penala.

      Stii ce se intampla cu saracia…? Chiar stateam si ma gandeam dupa ce am citit al doilea articol din postare… Chiar nu inteleg ce propune… Ca daca statul ar incepe sa dea pomeni sociale la toata lumea (lucru ce nici nu se poate pentru ca se incarca foarte mult cheltuielile bugetare; as dori sa mai spun, in aceasta paranteza, ca deficitul bugetar, conform Tratatului de Guvernanta Fiscala aprobat de Parlamentul tarii, trebuie sa fie cat mai mic posibil: sub 3% din PIB si sub 0,5%, daca nu ma insel, pe structural, or toate pomenile date de stat unor anumitor categorii socio-profesionale maresc deficitul, cresc datoria externa si nivelul taxelor si impozitelor, deci incalca legea adoptata in Parlament) lucru asta ar echivala cu pomeni electorale adica, mai pe sleau spus, cu mita electorala.

      Scuza-ma ca spun, chestia asta cu mahomedanismul este o sminteala mare in SUA… Am vazut si ultima ta postare. Hillary doreste sa introduca Sharia in SUA??? Sper ca glumesti…

      Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 12, 2015 | Răspunde

      • Pai daca tiganii nu-s opriti de stat sa mearga la scoala, ce vrea asta de la ONU ca sa se faca? Sa vina statul si sa fure copiii tiganilor sa-i puna in scoli?

        Nu ai citit bine despre Hitlary. Nu se stie daca ea doreste sharia, dar daca sustinatorilor ei li se spune ca Hitlary sustine sharia, ei tot cu ea ar vota. Deci ce crede sau nu crede un candidat nu mai conteaza. Nu stiu pe ce baza se voteaza, probabil ca in functie de partidul care il reprezinta.

        Comentariu de Cristina | noiembrie 12, 2015

      • Aha… Hitlary… 🙂

        Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 12, 2015

      • Vrei sa vezi cit de departe merge propaganda ONU cu privire la tigani??

        Uita-te la pagina 18 si vezi unde spune ca tiganii sint „over-represented. Stii unde ??? Roma children are
        over-represented in alternative systems such as “home schooling”.
        🙂 🙂 🙂 🙂

        Deci o dubla propaganda. Tiganii fac homeschooling cind sint eu regina Angliei. Apoi, discrediteaza ceea ce inseamna homeschooling. Daca eu as veni in Europa in vizita si as spune ca fac homeschooling, oare m-ar intreba cineva daca sint tiganca? Daca homeschooling inseamna sa cersesti si sa furi? Atunci normal ca europenii sint impotriva homeschoolingului. Si mai vii la mine ca sa nu desconsider ONU, EU, etc??

        Dă clic pentru a accesa prems79611_GBR_CouvHumanRightsOfRoma_WEB.pdf

        Comentariu de Cristina | noiembrie 12, 2015

      • Iata ultimul articol al lui Ion Cristoiu de pe blogul sau, pe care il recomand a fi citit integral si in original:

        Din ciclu Sunt mîndru că sunt babuin: Ambasadorul american în România, Hans Klemm, n-a catadicsit să participe la comemorarea amărîților de militari români căzuți de dragul SUA în Afganistan și Irak

        Se arata ca:

        „Știre difuzată de RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (11 noiembrie, ora 16:07):
        „Realizator: Eroii Armatei României care şi-au pierdut viaţa în teatrele de operaţii din Afganistan, Irak şi Bosnia-Herţegovina, au fost comemoraţi astăzi la Monumentul Militarilor Români din Parcul Tineretului din Capitală. Participanţii, oficialităţi din MApN, membri ai familiilor, cadre militare, veterani de război şi elevi au depus coroane de flori şi au evocat sacrificiul militarilor români în misiunile din străinătate.
        Sergentul major în retragere, Daniel Porumb, grav rănit în anul 2007 în Irak, a vorbit despre această experienţă, care i-a schimbat definitiv viaţa:
        Daniel Porumb: Această întâmplare nefericită m-a afectat profund fizic, dar şi moral. De atunci, au trecut mai bine de opt ani. Ca orice om, după o asemenea întâmplare nefericită, am fost deosebit de afectat, dar încerc să văd jumătatea plină a paharului şi să merg mai departe. Nu-i uşor să faci atât de abrupt trecerea de la tânărul dinamic, entuziast cu vocaţie sportivă, la condiţia omului ţintuit în scaun cu rotile.
        Realizator: În toată ţara sunt organizate astăzi ceremonii militare la mormintele celor 26 de eroi ai Armatei Române, cu ocazia Zilei Veteranilor din teatrele de operaţii.”

        Cei 26 de militari români și-au pierdut viața în Afganistan, Irak și Bosnia Herțegovina, trimiși acolo de România la cererea Statelor Unite ale Americii.
        România, aliat fidel al Americii, la fel cum a fost în trecut aliat fidel al Germaniei și, mai apoi, al URSS, a pus la dispoziția cruciadelor americane nu numai vieți (26!), dar și mulți bani, deoarece participarea pe fronturile Coalițiilor conduse de Washington implică bani de la Bugetul țării.

        Altfel, ca și la Stalingrad în 1942, românii n-au ce căuta la mama dracului, departe de țară, în Cruciade angajate de Marile Puteri în confruntarea lor pentru stăpînirea Planetei.
        Și dacă românii au ajuns să moară la mama dracului, în Afganistan, în Irak, de dragul Americii, nu vi se părea normal ca la Comemorarea militarilor români în teatrele de operații să fie prezent și noul ambasador american Hans Klemm?!
        Cu atît mai mult s-ar fi impus asta cu cît, de cînd a venit la București, ambasadorul e hiperactiv, implicîndu-se major în politica internă a României, indicînd românilor să iasă în stradă, făcînd aprecieri în legătură cu tot ceea ce se întîmplă în politica românească, mai ceva ca un comentator politic.

        De cînd a venit în România ambasadorul american n-a făcut un singur gest menit a dovedi că respectă trecutul poporului român.
        N-a pus o floare la Mărășești sau măcar la Mormîntul Eroului necunoscut de la București.
        Scriam pe cristoiublog.ro că în iunie 2015 ambasadorul britanic în România a făcut gestul emoționant de a merge pînă la Mărăști, în Vrancea, pentru a depune o jerbă de flori la Mausoleul dedicat uneia dintre cele mai crîncene bătălii din Istoria României.
        Ambasadorul american n-a fost la nici un monument al trecutului nostru, la nici o școală din România, la nici un moment ținînd de tradițiile noastre.

        N-a fost iată nici măcar la comemorarea amărîților de români care au murit de dragul Americii.
        A fost în schimb la toate instituțiile de forță ale României, pe care s-a grăbit să le binecuvînteze.

        Explicabil.
        Așa făceau ambasadorii americani în țările Americii Latine, zise și ale Curții din dos a Americii.
        Acum, nici un ambasador american nu și-ar permite să binecuvînteze instituțiile de forță ale vreunei republici din America Latină sau să se manifeste ca un Dresor trimis de Centru într-o colonie de babuini.
        Își permite asta în România!”

        Nici eu nu prea inteleg atitudinea D-lui. Klemm, pentru ca soldatii romani si-au riscat viata alaturi de cei americani. Bineinteles ca mi se parea normal „ca la Comemorarea militarilor români în teatrele de operații să fie prezent și noul ambasador american Hans Klemm”!! Ar fi fost normal si logic! Ca nu a fost la Mausoleul de la Marasesti s-ar putea justifica prin faptul ca e instalat de curand la Bucuresti. Dar sa nu participi la o Comemorare a militarilor romani care si-au pus in pericol viata alaturi de cei americani mi se pare cel putin o gafa diplomatica si da un mesaj foarte rau: adica ambasadorul Klemm ignora si jertfa ostasilor americani…

        Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 12, 2015

      • Din nou, iti scapa din vedere faptul ca acesti romani au luptat impotriva musulmanilor. Asta este ceva de neinchipuit, cum vrei sa onoreze asa ceva?

        Comentariu de Cristina | noiembrie 12, 2015

      • E regretabil ca se fac astfel de manipulari intr-o institutie care ar trebui sa fie una respectabila, de ONU vorbesc. Daca a ajuns o platforma pentru un anume tip de propaganda si manipularea aferenta, atunci asta mi se pare un lucru destul de grav…

        Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 12, 2015

      • Cine a spus ca ONU sau UE ar trebui sa fie o o institutie respectabila?

        Comentariu de Cristina | noiembrie 12, 2015

      • N-ar trebui?

        Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 12, 2015

      • Ele nu au fost infiintate cu acest scop.

        Comentariu de Cristina | noiembrie 12, 2015

      • Au fost infiintate oare cu scopul de a promova Agenda 21 sau cum se cheama, ma refer la ONU, sau de a primi refugiati ce usor ii putem identifica cu terorismul, ma refer la UE?

        Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 14, 2015

      • Au fost infiintate pentru a detine control asupra lumii sau unei parti a lumii.

        Comentariu de Cristina | noiembrie 14, 2015

      • Daca se discuta civilizat pentru a se evita niste catastrofe mondiale atunci isi are rostul… De fapt, nu atat pentru a detine controlul asupra lumii sau a unei parti a ei, cat pentru a pune la masa dialogului si negocierii politice, in respect cu dreptul international, Marile Puteri. Pentru a crea un sistem de securitate sau, poate mai bine zis, un network de securitate intre tari pentru ca in felul asta se se poata evita razboiul si mentine pacea (dupa o idee a lui N. Titulescu).

        Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 15, 2015

      • Asta este de spălat ochii, de astupat guri. Nu se poate menține pacea fără Printul Păcii. Plus, nu ai cu cine sa discuți, cu tari din Africa unde inca este canibalism sau care habar nu au despre conceptul de proprietate privată.

        Comentariu de Cristina | noiembrie 15, 2015

      • S-a mentinut, totusi, dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial si se mai mentine si acum chiar daca cu imperfectiuni, desigur. Insa teorismul e o mare problema, ar trebui sa se discute acolo despre asta si vazut ce e de facut…

        Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 15, 2015

      • Nu cred ca s-a mentinut datorita ONU. Cind tari care sustin terorismul fac parte din ONU, cam greu de tinut o discutie productiva…

        Comentariu de Cristina | noiembrie 15, 2015

      • Numai ca teoristii profita daca nu se iau masuri si fenomenul poate ajunge foarte periculos daca e lasat sa se dezvolte…

        Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 15, 2015

      • E normal. Corectitudinea politica insa ii oprește.

        Comentariu de Cristina | noiembrie 15, 2015

      • O intrebare: nu este Parisul un oras cu legi stricte privind armele?

        Comentariu de Cristina | noiembrie 15, 2015

      • Chiar nu stiu… N-as putea sa-ti spun exact… Insa cred ca inteleg la ce te referi…

        Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 15, 2015

  2. Ha-ha-ha ! 😆
    Toată această mizerabilă denigrare, la fel ca cei ce o practică are dublu scop :
    1. Pentru a-i lecui pe ruşi de ideea de a ne avea parteneri, că mai nimeni n-ar vrea să aibă parteneră asemenea ţară, plină de ţigani !
    2. Pentru a induce ideea că pentru civilizarea acestui popor este nevoie de o infuzie masivă de populaţie alogenă care să-i
    aducă la standardele europene actuale !
    Şi care este acea populaţie, mereu lăudată pentru calităţile ei intelectuale care a putut să-l dea pe Einstein şi alţi câţiva laureaţi Nobel !
    E drept că multe din merite, aparţinând cu totul altora ( vezi, de ex. Nicolae Paulescu :mrgreen: ).
    Faptul că deja respectiva etnie se apropie vertiginos de milionul de etnici „aclimatizaţi” în România, mai toate gulere albe, mai ales cămătari şi ONG-işti, că doar n-or să vină tâmplari, croitori, ceasornicari, cizmari, sau mici comercianţi, ca pe vremuri, este dovada clară a declanşării asaltului final pentru eradicarea tuturor celor evidenţiate şi criticate în asemenea rapoarte ! !
    Loc ar mai fi, deoarece peste trei milioane de români au ales să-i slugărească pe alţii, peste graniţe, inclusiv la ei, unde ce-i drept, nu prea poţi fi în deplină siguranţă ca aici, mai ales că ei între ei nu se prea pot înşela atât de uşor, fiecare ştiind cam ce-i poate pielea celuilalt 😉

    Comentariu de Radu Humor | noiembrie 13, 2015 | Răspunde

    • @Radu Humor
      Stiti ce e interesant la Dvs.? Va luati numai de evrei, de musulmani nu, din cate pot sa constat… De ce? Evreii sunt rai, musulmanii sunt buni? Care e treaba? 😛

      Comentariu de Motanul Incaltat | noiembrie 14, 2015 | Răspunde


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.