Motanul Incaltat

Just another WordPress.com weblog

In prag de alegeri. PDL

Interesant este ce se intampla in PDL zilele acestea, dupa plecarea din partid a D-lui Frunzaverde, mai ales ca suntem in prag de alegeri, ca nu mai e mult. Conflictele se tin lant, ca sa zic asa. Iata doua articole ale D-lui Cristian Preda on Ivory Coast: "elections...Cristian Preda:

Noua generație

si

Decizia PDL pentru București

E, cred, inutil sa mai spun ca Dl. Prigoana e candidatul PDL pentru Primaria Bucuresti. Totusi, am amintit lucrul acesta, deoarece in jurul acestui subiect se duce tot razboiul dintre Cristian Preda si Elena Udrea.

Romania Libera

Udrea: Cristian Preda avea un scor pentru Bucureşti în marja de eroare, nu l-am putut susţine

Se arata, printre altele, ca:

EPP Political Bureau 9 November 2006

EPP Political Bureau 9 November 2006 (Photo credit: Wikipedia)

„Liderul PDL Bucureşti Elena Udrea a declat, sâmbătă, că Cristian Preda nu a putut fi susţinut pentru Bucureşti pentru că scorul său era, în sondaje, în marja de eroare, ea adăugând, pe de altă parte, că rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cei care nu susţin în alegeri candidaţii desemnaţi de partid, scrie Mediafax.

„Scorul domnului Preda era undeva în interiorul marjei de eroare, deci nu l-am putut susţine oricât am fi vrut”, a spus Elena Udrea, la Realitatea TV.[…]

Întrebată cum comentează declaraţiile lui Preda, care a spus că nu îl poate susţine pe Prigoană, Udrea a răspuns că rămâne de văzut ce se va întampla cu cei care nu susţin candidaţii partidului.

„O să vedem ce se va întâmpla dacă reprezentanţi ai partidului nu vor susţine candidaţii PDL în alegeri (…) Până la urmă nu vorbim despre persoane, ci despre a susţine candidaţii partidului”, a spus Udrea.

Liderul PDL a spus că este mai uşor să critici pe blog decât să îţi asumi o candidatură.

Legat de faptul că PDL şi UNPR vor avea candidaţi separaţi la Bucureşti şi pentru sectoare, Udrea a răspuns că acest lucru poate însemna că cele două formaţiuni vor putea alcături mai uşor majorităţi împreună după alegeri.

Ea a mai spus că PDL nu i-a avut ca posibili candidaţi la Bucureşti pe Raed Arafat şi pe Ion Ţiriac. […]” (subl. mea)

Parerea Opozitiei:

Sorin Oprescu, the Mayor of Bucharest, after a...

Sorin Oprescu, the Mayor of Bucharest, after awarding actress Tamara Buciuceanu a star on the Romanian Walk of Fame. (Photo credit: Wikipedia)

Corina Creţu: Alegerea lui Prigoană o salvează pe Elena Udrea de la o înfrângere ruşinoasă

D-na Corina Cretu e de parere ca:

„Corina Creţu a precizat că Sorin Oprescu a reuşit să finalizeze o serie de proiecte importante pentru Bucureşti, acest lucru fiind apreciat de locuitorii Capitalei.

„Capitala este pe un drum bun de când Sorin Oprescu este Primar General. În ciuda crizei economice şi a unui Consiliu General potrivnic, Sorin Oprescu a reuşit să finalizeze o serie de proiecte foarte importante pentru Bucureşti. Bucureştenii ştiu foarte bine cine a făcut rău oraşului şi cine a luptat pentru interesele lor, iar acest lucru se va vedea la vot, unde actualul primar general va obţine, fără probleme, încă un mandat”, a menţionat Corina Creţu în comunicat.”

Insa iata si alte fenomene care se intampla pe la PDl…:

Gandul

Mihaela Popa: „Îmi dau demisia din funcţia de vicepreşedinte PDL”

Se arata, printre altele, ca:

„”Pentru că nu aş vrea ca domnul preşedinte Emil Boc să mai aibă şi alte regrete, în zilele următoare îmi voi prezenta demisia din funcţia de vicepreşedinte al PDL, susţinând în continuare guvernul Mihai Răzvan Ungureanu”, a scris Popa.

Vicepreşedintele PDL a recunoscut că la Congresul PDL din 2011 l-a votat pe preşedintele Senatului, Vasile Blaga, şi nu pe Emil Boc. Din acest motiv, Popa a insistat asupra faptului că nu pleacă din partid acum, însă o va face în cazul în care va pleca şi Blaga din partid.

”Opriţi zvonurile mincinoase: Rămân în PDL şi îl susţin pe premierul ieşean Mihai Răzvan Ungureanu. Dacă pleacă şi Vasile Blaga, mă mai gândesc…”, a scris ea pe blogul personal.”

Off Topic

Tulburari la Frankfurt

Romania Libera

Confruntări violente la Frankfurt, în cursul unei manifestaţii împotriva BCE

Se arata ca:

„Confruntări violente au avut loc sâmbătă între poliţişti şi manifestanţi veniţi să protesteze la Frankfurt, în vestul Germaniei, faţă de politica de austeritate impusă de UE şi BCE ţărilor mediteraneene, informeaza Mediafax.

Un poliţist a fost grav rănit, după ce a fost lovit cu pietre. El se află sub îngrijiri intensive, dar poliţia nu a putut preciza dacă viaţa sa se află în pericol.

De asemenea, poliţia nu a dorit să frunizeze un bilanţ al răniţilor şi nici un număr al persoanelor arestate, intervenţia fiind în curs.

Potrivit estimărilor poliţiei, 4.300 de persoane au răspuns apelului mişcării „M-31” (pentru 31 martie) la organizarea unei „zile europene împotriva capitalismului”.

Organizatorii au anunţat 6.000 de participanţi, „cel puţin 200 de arestări” şi „numeroşi răniţi”.

„Numeroase persoane au hematoame, este confirmată cel puţin o fractură, iar foarte multe persoane sunt afectate de gazele lacrimogene utilizate de poliţie”, a declarat un purtător de cuvânt al mişcării pentru AFP.

În opinia sa, intervenţia poliţiştilor înarmaţi cu bastoane, după ce s-a aruncat cu pungi cu vopsea în faţada sediului Băncii Centrale Europene (BCE) din Frankfurt, este cea care a condus la degenerarea situaţiei.

Până în acel moment. „noi eram mai degrabă mulţumiţi de desfăşurarea manifestaţiei şi de numărul de oameni veniţi să-şi manifeste solidaritatea cu lupta socială a ţărilor mediteraneene afectate de politica de austeritate”, a declarat el.

„Eu pot să îi înţeleg pe cei care au aruncat cu vopsea, chiar dacă nu făcea obiectul manifestaţiei. (Însă) după intervenţia (poliţiei), am fost nevoiţi să facem apel la dispersarea coloanei, iar grupuri mici de persoane s-au dispersat în oraş”, a anunţat purtătorul de cuvânt.” (subl.mea)

Recomand citirea integrala si in original a tuturor articolelor.

martie 31, 2012 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Un comentariu »

  1. […] = ''; } Diplomatia si eleganta s-a vazut la ea acasaIn prag de alegeri. PDL .recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;} var […]

    Pingback de Mihaela Popa intenţionează să demisioneze din Biroul Permanent Naţional al PDL - Stiri de ultima ora | blogseu.com | Stiri de ultima ora | blogseu.com | aprilie 24, 2012 | Răspunde


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.