Motanul Incaltat

Just another WordPress.com weblog

Cele mai tari trei citate

Cristian Preda spune intr-un articol publicat in Ziare.com: „Iar nu ma pot decide – asa ca va invit sa judecati singuri – care e cel mai mare guguman al saptamanii trecute„.

Parerea mea:

Locul 1 – „Summa cum laude” (evident, glumesc 🙂 ):

Olguta Vasilescu: „Eu v-as ruga sa mai puneti mana pe o carte de matematica de clasa a V-a, ca vad ca unii dintre noi nu inteleg limba romana. La fel am spus si anul trecut, dar nu ati fost atenti. Am explicat atunci clar ca dublare nu inseamna automat o crestere cu 100% a salariului. La unii dublare poate fi o crestere de 10% sau chiar o scadere de 40%, depinde de care parte a diagramei te situezi. Eu ce sa va fac daca nu v-a placut matematica? Aici e stiinta pura, nu limbi straine, unde mai poti sa apelezi la gesturi, mimica sau limbaj al trupului”.

Locul 2 – medalia de argint 🙂 :

Petre Daea: „Eu circul bine in Bucuresti, pentru ca sunt invatat cu patinajul. Toata viata mea am fost pe camp si stiu cum sa ma feresc si de groapa si de alunecus, altfel nu ajungeam la anii astia. […] Bucuresti e o capitala frumoasa a tarii romanesti, pe care trebuie s-o respectam. […] E atat de frumoasa incat nu merita sa vezi daca exista o groapa”.

Locul 3 – medalia de bronz 🙂 :

Daniel Zamfir: „Sa ma lase Danca cu principiile liberale! Daca au plafonat [dobanzile] toate statele din SUA, nici acolo nu e liberalism? Si acolo se incalca principii liberale? Spun inca o data: ma doare in cot de principiile liberale pe care le invoca Danca”.

Avem si doua mentiuni! 🙂

Mentiunea 1:

Liviu Dragnea: „Din partea noastra, din partea mea personal, nu a existat in ultimii ani niciun fel de actiune impotriva sistemului judiciar. Daca vom discuta in continuare pe senzatii si pe perceptii, atunci nu o sa fie bine si n-o sa putem merge mai departe in ritmul si pentru atingerea obiectivelor pe care ni le dorim cu totii”.

Mentiunea 2:

Codrin Stefanescu: „Prost esti tu, iti spun direct! Nu te uiti in oglinda? Vii cu totul felul de foi notate, citeste naibii de pe foile alea si nu mai bate campii aici!”.

Citatul din Olguta e uluitor: „Am explicat atunci clar ca dublare nu inseamna automat o crestere cu 100% a salariului. La unii dublare poate fi o crestere de 10% sau chiar o scadere de 40%, depinde de care parte a diagramei te situezi. Eu ce sa va fac daca nu v-a placut matematica?” – asta e ideea care m-a facut sa-i acord medalia de aur!!! 🙂 Va dati seama? Dublarea nu-i de fapt dublare! E de ce parte a diagramei te situezi. Vorbim romaneste, zau asa! 🙂 Deci daca spune dublare, asta poate sa insemne ori o crestere mica, ori o scadere susbstantiala. Zau, chiar trebuie sa va explic notiuni de matematica de clasa a 5-a? 😆 😆 😆 😆

Insa se mai poate remarca ceva la cele zise de Olguta: caracterul mafiot al celor spuse de ea. E ceva infractional in ce spune. Ea incearca sa convinga auditoriul ca ceva nu e de fapt acel ceva, adica o inselaciune in faza initiala: ca dublarea nu e de fapt o dublare, adica nu e asa cum spune si manualul de matematica de clasa a 5-a, ci este ce vrea ea sa insemne, ba chiar mai mult: ceea ce impune ea sa insemne. Exact cum un boss mafiot incearca sa-ti impuna sa intelegi ce vrea el, sfidand bunul simt elementar si definitiile cele mai clare. Este o inselaciune combinata cu exercitiul fortei – doar a ajuns ministru! – in ceea ce a spus Olguta.

E surprinzator sa gasesti similitudini intre Lia Olguta Vasilescu si Al Capone!! 😉

Lia Olguta Vasilescu

 

Al Capone

La Petre Daea – prostia bucolica, senina a baiatului de la tara! 🙂

Daniel Zamfir – Antena 3 din PNL!! 😆 – nu l-au dat inca afara pe asta?

Liviu Dragneace vreti mai multa ipocrizie?

Codrin Stefanescu – cazul rar in care un intelectual se transforma in derbedeu!! Dar, macar, sa fie un derbedeu inteligent… Insa comportamentul si ce-i iese pe gura arata un individ ce e sub nivelul lui prost. Adica spre cretin! Pacat de el!

Recomand citirea integrala si in original a articolului domnului Preda!

La aceste citate as mai adauga unul – nu figureaza in colectia D-lui. Preda –  caruia ii dau Mentiunea 3. E vorba de ce a declarat Marius Pieleanu la emisiunea Denisei Rifai de la Realitatea, si anume ca PSD pentru a avea rezultate pozitive, bune inclusiv in ceea ce priveste guvernarea, „trebuie militarizat”. Ca are sau nu dreptate Dl. Pieleanu si din ce punct de vedere se poate discuta, desigur. Insa ce spune poate fi caracterizat printr-un singur cuvant: FASCISM! Or, eu nu vreau ca sa ma conduca nici un partid militarizat si nici un partid fascist. Romania e o tara libera, democratica, in care libertatea este si trebuie sa fie respectata. Si atunci de ce unii vor sa ne indrepte spre experiente mussoliniene, putiniene, sau cum sa le mai zic? Dar, pe de alta parte, uitati-va numai putin la aceasta poza:

Mussolini – uitati-va ce mutra de pesedist are!! 🙂

Ce sa-i faci? Asta e PSD! Astia sunt pesedistii!!

🙂

martie 8, 2018 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 comentarii »

  1. Ce te intreaba careva daca vrei?!

    Apopos vezi u pisoias ca fascimsul a desfiinta palramentele..

    Comentariu de Ghita Bizonu' | martie 8, 2018 | Răspunde

  2. Motane , dar de cand dumneata al consideri pe Codrin Stefanescu un intelectual ? Este doar un derbedeu politicianist si nimic altceva . Ca-i un derbedeu , insusi fostul sau sef de partid { si-al madammei Vasilesco evident } Corneliu Vadim Tudor { alta jigodie , alta lichea politicianista } spunea asta la vremea cand l-a dat draculu afara din PRM . Din punctul meu de vedere Petre Daia , este singurul care stie cu ce se manaca agricultura deci este un specialist in domeniu . Romania dupa ’90 n-a avut decat doi ministri la agricultura care stiau despre ce-i vorba pe tarlaua lor : Victor Surdu si Valeriu Tabara ceilalti…au fost doar niste loaze infecte care n-au plantat in viata lor , macar un trandafir 😀 😀 😀 darmite …..trei ! Cine-a scris articolul , Cristian Preda ? Atunci m-am lamurit ! 😎 Oricum sa sti ca , de la ce-i PSD-ul azi si pana la militarizarea lui ca partid { parca si-asa nu-i militarizat si nu asculta orbeste de pretioasele indicatii ale mustaciosului !! } , deci insasi ideea respectiva nu duce catre … Il Duce 😀 😀 😀 ci mai degraba la NICOLAE CEAUSESCU ! S-anselat Pieleanu de data asta sau , a gafat jalnic . Sa nu uit : comparatia dintre Olguta Vasilescu si Al Capone este total deplasata caci ala , a murit de sifilis in puscarie arestat si condamnat fiind pentru neplata unor taxe …nu si pentru crimele comise de el personal sau ordonate altora . Lia Olguta Vasilescu…n-o vad imbolnavita de sifilis si ca atare , n-o vad nici in puscarie deoarece nu si-a platit taxele catre stat , caci CRIME , a facut in secunda doi in care-a umblat la legea salarizarii unitare , la legea pensiilor dar mai ales , cand a trecut acele impozite din seama angajatorului in carca angajatului… sa se spele ala pe cap cu ele .

    Comentariu de Marian | martie 8, 2018 | Răspunde


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.