Motanul Incaltat

Just another WordPress.com weblog

Whitney Houston…

O stire incredibila astazi: a murit Whitney Houston… 😦

I Have Nothing

Image via Wikipedia

Simt o mare tristete, era una din cantaretele mele preferate. O mare voce! Una din cele mai mari voci din ultima vreme. La numai 48 de ani s-a stins din viata…

Gandul

A MURIT WHITNEY HOUSTON

A MURIT WHITNEY HOUSTON. Prima imagine cu trupul neînsufleţit al cântăreţei. Care ar putea fi cauza morţii

Romania LiberaThe Greatest Love of All

A murit WHITNEY HOUSTON. Lumea muzicii o omagiază pe diva

FOTO A murit Whitney Houston. O viaţă în imagini

Sa ascultam cateva piese exceptionale:

Vei ramane in memoria zecilor de milioane de fani din intreaga lume. Mereu…

Dumnezeu s-o odihneasca in pace.

De citit si…

Mediafax

Whitney Houston a luat Xanax înainte să moară. Vedeta ar fi adormit în cadă

februarie 12, 2012 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 comentarii »

  1. Greu de crezut, ca o femeie care a avut si avea totul, s-a lasat invinsa si manevrata de un „barbat”, impingand-o la pierzanie. El i-a facut cunostinta cu drogurile…..dar ce rost mai are. S-a dus….tanara, frumoasa…..punct viata. Si tare suparata sunt. Am evitat sa-i ascult astazi melodiile, cand vedeam stiri cu ea schimbam canalaul….ii refuz moartea, nu trebuia sa se lase prada iluziilor de alta natura, cand ea le avea implinite. Este un lux suprem sa ai ceea ce altii traiesc cu gandul la ….iluzii, care nu sunt decat o CRUNTA AMAGIRE a oamenilor slabi. Bleahhh, ce draci am!

    Comentariu de Lulu | februarie 12, 2012 | Răspunde

    • Drogurile sunt o mare nenorocire. Dar ea s-a lasat de droguri, a avut aceasta vointa! Si-a reinceput cariera cu succes! Inteleg ca lua medicamente, pastile pentru dormit… Cred ca sunt unii oameni care abuzeaza de medicamente, de somnifere. Trebuie evitate! Sunt care iau somnifere, spre exemplu, dar nu au nevoie de asa ceva. E o obisnuinta proasta rau de tot!!!!!

      O mare nenorocire! S-a stins din viata tanara… Mare pacat! 😦

      Comentariu de Motanul Incaltat | februarie 12, 2012 | Răspunde

    • Dar ce inseamna sa ai totul in viata…? Bani, o cariera stralucita, o familie buna…? Sunt multi care reduc acest totul la situatia materiala, adica, mai precis spus, la bani multi, cat mai multi si, bineinteles, la tot ceea ce poti face cu ei. Poti sa ai o casa frumoasa, poti sa ai o masina cu un brand de invidiat, succes imens in cariera (cu rasplata pe masura succesului, evident), un elicopter sau chiar un avion personal, etc. Ei, pentru multi asta inseamna acest totul . Este vorba de o viziune materialista asupra vietii, care, nu de putine ori, da gres. Spre exemplu poti sa ai si succes in cariera, poti sa ai si multi bani, poti sa ai o casa frumoasa, avion personal, helicopter personal, etc, si… sa nu ai acel totul .

      In ceea ce o priveste pe Whitney, a fost vorba de o casnicie ratata, numai ca ea, din pacate, si-a dat seama cam greu de asta: a trebuit sa treaca 5 ani (2000-2005). Si ratata inclusiv din cauza drogurilor. In Statele Unite drogul este vazut oficial ca ceva rau. In schimb oamenii simpli, obisnuiti nu cred ca au aceeasi parere. Sigur, nu toti consuma droguri. Insa, iata, au fost foarte multe vedete care au consumat droguri. Chiar si Natalie Cole, daca nu ma insel, a trecut prin faza asta. Si nu numai vedete, dar multi consuma droguri, ingrosand conturile mafiotilor. Daca oamenii ar constientiza ca drogurile reprezinta un rau, atunci nici nu le-ar mai consuma. Din aceasta cauza si Whitney a inceput alaturi de sotul ei sa se drogheze. Daca sotul a impins-o la pierzanie, facandu-i cunostinta cu drogurile, lucrul asta a fost posibil tocmai pentru ca, in general vorbind, oamenii (si nu putini!) nu constientizeaza ce mare rau il reprezinta drogurile. Din cauza asta a si prelungit 5 ani o casnicie care, in realitate, era un esec la modul cat se poate de clar. In caz contrar, nu i-ar fi trebuit 5 ani sa-si dea seama ca, de fapt, este nefericita, intr-o casnicie viciata de droguri.

      Pe de alta parte, ceea ce cu tristete constat la marile vedete americane, spre exemplu si la Michael Jackson, este consumul de sedative, somnifere… Ma gandesc aici si la Marilyn Monroe… La Marilyn cauza mortii, descrisa in raportul medico-legal, a fost ” posibil suicid”, deci nu e foarte clar daca a fost vorba de o sinucidere, desi in privinta mortii ei au circulat diverse teorii legate de politica, mai ales ca ultima persoana sunata de Marilyn a fost… Presedintele!!!!!!! Insa e ciudata aceasta inclinatie (maladiva, as zice eu) pe care marile vedete o au fata de sedative, barbiturice, somnifere…. Nu e deloc in regula si ar trebui sa se cerceteze amanuntit de ce, care e cauza acestui fenomen (destul de bizar, cred eu). Mai ales ca vorbim de persoane implinite in viata, din punct de vedere material. Insa pot fi probleme foarte grave, de ordin sufletesc, care ar trebui depistate din timp. Suferinte de ordin psihic. Sau poate e vorba de o viata foarte agitata, obositoare, aspect ascuns marelui public, care le adora. Observa ca si la Elvis Presley a fost vorba tot de droguri… Mare, mare pacat!
      A fi implinit din punct de vedere material, nu inseamna a fi implinit din punct de vedere sufletesc, spiritual… Si, in acest caz, fereasca Dumnezeu, omul ar putea sa clacheze… De asta si spun ca e de cercetat…

      Comentariu de Motanul Incaltat | februarie 13, 2012 | Răspunde

    • Pe de alta parte e si acest lucru, cred: sa fii cel mai bun, sa ai intotdeauna succes, sa fii mereu performant, intr-una sa faci eforturi pentru asa ceva. Sa fim seriosi… Nu se poate sa nu gresesti macar o data. Nimeni nu e perfect. Absolutizarea succesului, ca scop in viata, mi se pare o nenorocire, adica nenoroceste omul. Nu poti sa fii intotdeauna bun, nu poti sa fii intotdeauna un om de succes. O astfel de filozofie mi se pare a fi una paranoida. Daca e s-o luam asa, nimeni, niciun om, nu poate rezista in felul asta. Dar dorinta de a castiga multi bani a formulat o astfel de filozofie a „performantei”, careia ii cad victima, intr-un sistem bazat pe asa ceva, multi oameni. Iar cand clacheaza, incepe sa consume sedative, droguri, altii se apuca de bautura (in exces, desigur)… E posibil. Pentru ca rezultatul unei astfel de „filozofii” si al unui astfel de „sistem”, daca se intinde coarda prea tare, este cedarea psihica din cauza suprasolicitarilor.

      Comentariu de Motanul Incaltat | februarie 13, 2012 | Răspunde

  2. Atrag atentia pe aceasta cale ca e o greseala foarte mare de a se lua medicamente dupa ce se consuma alcool sau sa se ia medicamente chiar cu alcool! Medicamentele trebuie luate cu apa, dar in niciun caz cu bauturi care ar contine alcool. Nici macar aspirina sau paracetamolul. Articolul Mediafax consemneaza urmatorul lucru:

    „Cântăreaţa ar fi consumat mult alcool în noaptea dinaintea morţii sale, potrivit site-ului tmz.com. Alcoolul, în combinaţie cu medicamentul Xanax, are un puternic efect sedativ, fapt care ar fi făcut-o să adoarmă în cadă.

    Cântăreaţa ar fi fost descoperită în cada de baie având faţa sub apă, potrivit unor persoane apropiate artistei citate de TMZ.[…]

    Paramedicii au sosit la scurt timp după aceea, dar nu au putut să o resusciteze, decesul cântăreţei fiind pronunţat sâmbătă, la ora locală 3.55 p.m.

    Pe de altă parte, potrivit TMZ, poliţiştii ar fi găsit în camera de hotel în care a fost descoperită moartă Whitney Houston pastile eliberabile doar pe bază de reţetă medicală, însă nu au găsit droguri şi alcool, cauzele morţii cântăreţei fiind încă necunoscute.

    Cântăreaţa şi actriţa americană Whitney Houston, deţinătoare a şase premii Grammy, a murit la vârsta de 48 de ani, a anunţat, sâmbătă, un purtător de cuvânt al artistei, citat de Reuters.”

    Multa lume face greseala aceasta de a consuma alcool si dupa aceea sa ia un medicament, crezand ca nu e nimica. Doamne fereste! Alcoolul e de evitat atunci cand iei medicamente.

    Comentariu de Motanul Incaltat | februarie 13, 2012 | Răspunde

  3. […] Ziarul lui Ipu, Calea Rugăciunii, Îţi doresc ce ţi-am dorit mai devreme, Intrarea liber-al-ă, Whithey Houston, Alături de oameni, A crăpat gerul, Pe chibrituri, A.C.T.A., O rază fugită din chaos lumesc, […]

    Pingback de Ziua Îndrăgostiţilor la nivel înalt şi electrificaţia « Gabriela Savitsky | februarie 14, 2012 | Răspunde


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.