Motanul Incaltat

Just another WordPress.com weblog

A innebunit lumea!!

Numai citind titlul urmatorului articol Mediafax incepi sa-ti pui intrebari destul de serioase… In primul rand, cred, daca o fi ceva real. Lecturand articolul constatam cu stupoare ca, da, e real ce s-a intamplat:

Cal găsit în bucătăria unei garsoniere de la etajul patru al unui bloc din Satu Mare

Se arata ca:

Un cal a fost găsit în bucătăria unei garsoniere de la etajul 4 al unui bloc din Satu Mare. Poliţiştii locali se aflau în zonă sesizaţi de vecini, care erau deranjaţi de o petrecere.

Directorul adjunct al Poliţiei Locale Satu Mare, Sergiu Blaga, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii locali au fost chemaţi, în noaptea de miercuri spre joi, să intervină la o casă de unde se auzea muzică la volum maxim şi deranja vecinii.

Cei care i-au sesizat pe poliţiştii locali au spus că în zonă este şi un cal.

Când a ajuns la casa respectivă, echipajul nu a mai găsit calul, iar vecinii au spus că animalul a fost dus într-un bloc.

Ulterior, calul a fost găsit în bucătăria unei garsoniere de la etajul 4 în blocului din faţa casei.

„Calul a urcat pe scări. Proprietarul, Lucian D., a fost sancţionat contravenţional cu suma de 500 de lei pentru tulburarea liniştii locatarilor, iar calul a fost dus la o rudă a bărbatului dintr-un sat din apropierea oraşului Satu Mare. Proprietarul ar fi vrut să facă animalul cadou cumnatului său”, a spus Blaga.

Potrivit acestuia, a fost vorba despre primul astfel de caz cu un cal găsit într-un apartament de bloc din Satu Mare.”

E adevarat ca oamenii mai tin animale in casa: caini, pisici. Dar sa urci un cal in garsoniera aflata la etajul unui bloc chiar nu prea am mai auzit…

Sincer va spun, citind articolul ma gandeam daca nu cumva amenda e cam prea mica, pentru ca nu era vorba doar de muzica data la volum maxim, dar si de un CAL urcat pana la etajul 4 al blocului si introdus in garsoniera respectiva.

De asemenea, stau si ma intreb ce fel de oameni sunt acestia, care considera normal sa urce un cal in garsoniera sau apartamentul unui bloc. Hai, nu atat pentru muzica data la maximum – lucru pe care mai pot sa-l inteleg (nu spun ca il si aprob) – ci pentru CALUL urcat la etajul 4!!! Ca „Proprietarul ar fi vrut să facă animalul cadou cumnatului său” – asta inteleg si mi se pare normal. Dar sa urci calul la etajul 4 si sa-l mai bagi si in casa… asta e mult mai greu de inteles. Pe langa nesimtirea respectivului sare in ochi sfidarea la adresa celorlalti locatari ai blocului.

Stau si ma intreb: daca omul respectiv ar fi stat la curte, si-ar fi bagat CALUL in casa??

Recomand citirea integrala si in original a intregului articol.

iunie 20, 2019 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 comentarii »

  1. Ce te miri Motane ? S-au vazut altele si mai si in Romania postrevolutionara insa… si astia-s alegatori iar VOTUL LOR CONTEAZA ! Mergi la pariu cu mine ca , Lucian D. din Satu Mare habar n-are cine-a fost Marylin Monroe { Norma Jane Mortenson } sau Yves Montand { Ivo Livi } si cu ce s-au ocupa astia ?

    Comentariu de Marian | iunie 21, 2019 | Răspunde

    • Greu de inteles astfel de oameni. Si la tara oamenii nu-si tin orataniile in casa. Calul se tine in grajd, nu il bagi in bucatarie. Stau si ma intreb ce a fost in mintea acestui om. Care nu s-a gandit nici ca deranjeaza vecinii, nici ca un cal nu poti sa-l bagi in garsoniera… Care a sfidat toate regulile de comportare si convietuire civilizata. Si suntem in sec. XXI!!! Si acum 2000 de ani, calul era tinut in grajd, NU in casa.

      Cred ca si pe vremea Culturii Cucuteni (5.200 – 3.200 î. e. n.) oamenii isi tineau caii in grajduri, nu in casa. Gandeste-te ca oamenii de pe vremea Culturii Cucuteni stiau de bijuterii!!! Pe cand omul asta, cu o nonsalanta care te lasa fara cuvinte, a considerat un lucru cat se poate de normal sa urce calul pe scarile blocului pana la etajul 4 si sa-l bage in bucatarie.

      Comentariu de Motanul Incaltat | iunie 21, 2019 | Răspunde


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.