Motanul Incaltat

Just another WordPress.com weblog

Dobitocul

 

iulie 29, 2017 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 comentarii »

 1. Lamureste-ma si pe mine o chestie . Ce are a face Romania cu interzicerea de catre Republica Moldova a tranzitarii spatiului ei aerian de catre avionul in care aclatorea Rogozin si-o garda de doua { doua …c-asa a dorit ala pe moment dar , se puteau multiplica urgent } avioane de vanatoare ? Si-n plus…de cand isi permit moldovenii sa ridice glasul la rusi , sau li s-a urat cu binele ? Maine poimaine vine iar iarna…..

  Comentariu de Marian | iulie 29, 2017 | Răspunde

  • Asta nu stiu. Dar Romania si-a respectat obligatiile pe care le are fata de Uniunea Europeana, iar lucrul asta e de laudat indiferent ca-i place D-lui. Rogozin sau nu. Domnia sa are interdictie in spatiul aerian al UE. De aici se vede caracterul de dobitoc al D-lui. Rogozin, ca nu intelege o treaba atat de simpla si cauta sa-i invinuiasca pe altii pentru o vina pe care nu o au.

   De ce D-lui. Rogozin i se permite accesul in Republica Moldova? Asta e o alta treaba. Ca sa ma exprim in stilul lui Traian Basescu, se pare ca e vorba de „vitelul care suge la doua tate”! 🙂 Asta ca sa mai facem si o gluma. 🙂 Insa in Rep. Moldova, Dodonii si Plahotniucii sunt la Putere… De ce Dodon, in declaratia sa, a introdus si „unionismul”, nu stiu… Cert e ca pozitia Romaniei a rezultat din respectarea legislatiei UE – n-are nicio legatura cu unionistii din Rep. Moldova. Nici macar cu Dl. Ragozin n-are vreo legatura. Putea fi Dl. Grigory Karasin, acelasi lucru se intampla. Insa Dobitocul, sau poate mai bine zis Dobitocii astia nu sunt in stare sa inteleaga un lucru atat de simplu.

   Comentariu de Motanul Incaltat | iulie 29, 2017 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: