Motanul Incaltat

Just another WordPress.com weblog

O problema grava…

Daca ne vom apleca putin asupra realitatilor romanesti si le vom privi cu atentie, vom observa ca avem o problema a carei gravitate se acutizeaza…

In trecut, chestiunile nu erau asa de clare, acum ies in evidenta ca buboiul in frunte. Ma refer la PSD, bineinteles. PSD nu mai e nici pe departe partidul oamenilor cinstiti, saraci, dar competenti, cum avea reputatia odata, fapt care l-a facut sa fie preferatul electoratul atatia ani. In schimb e cel mai mare partid din Romania! Si este si partidul de guvernamant.

Incet, incet, de-a lungul vremii, PSD s-a schimbat in ceva rau, nociv pentru societatea romaneasca.

Situatia actuala e foarte grava pentru ca cel care conduce de facto partidul si unicul candidat la presedintia partidului, e vorba de Dl. Liviu Dragnea, este un condamnat penal, in prima instanta, cu suspendare, iar premierul, ce e tot din PSD, are dosarul trimis in judecata, dar nici nu se gandeste sa demisioneze.

Marea nenorocire este ca nimeni, dar nimeni (eu nu am vazut pe cineva) din acest partid nu a iesit public sa ia atitudine impotriva acestor stari de lucruri, pe care PSD le genereaza. De ce e o nenorocire? Pentru ca situatia actuala prejudiciaza Romania, degradand si decredibilizand grav mediul politic romanesc si chiar politica romaneasca actuala. Dl. Dragnea are un statut clar: cel de infractor. A accepta sa fii condus de un infractor inseamna a accepta infractiunea. La fel se pune problema si in cazul D-lui. Ponta care ar fi trebuit sa-si dea demisia si sa-si rezolve problemele in instanta. La fel se pune problema si in cazul D-lui. Ion Iliescu, care ar trebui sa-si solutioneze in instanta dosarele privind mortii de la Revolutie si Mineriade, dar pana atunci ar trebui sa-si dea demisia din PSD si sa nu mai ocupe functia de presedinte de onoare al acestui partid. Un membru PSD, chiar si cel mai simplu, n-ar trebui in ruptul capului sa accepte un presedinte de onoare suspectat de crime impotriva propriului sau popor!! La fel, cel mai simplu membru PSD n-ar trebui sa accepte in ruptul capului un candidat, care sa mai fie si unic, cu statut de infractor, sustinand astfel infractiunea. Iata de ce PSD a ajuns principalul grup politic infractional, care trebuie eliminat din societate!!

Prejudiciile aduse Romaniei de catre aceasta stare de fapt sunt mult mai mari decat simplul fapt ca nu suntem primiti in Spatiul Schengen. In Spatiul Schengen nu suntem primiti pentru motivele expuse mai sus. Chestiunea principala este ca prejudicile sunt mult mai mari si nu sunt doar de imagine. Ci faptul ca se doreste cu premeditare si rea intentie degradarea mediului politic romanesc prin introducerea unor elemente corupte, infractionale in posturi de conducere cheie in principalele partide si in stat. Evident, aceasta degradare conduce la decredibilizare si la indepartarea Romaniei de Occident si SUA – lucru ce pare a fi scopul final al actiunii. Aceasta stare de lucruri ar trebui neaparat oprita.

Ar trebui sa constientizam despre ce vorbim! Nu vorbim despre ticalosiile marunte de la o organizatie PSD obscura. Ci de ceea ce se intampla la varful acestui partid si la varful statului roman (caci putem sa cadem de acord, cu usurinta cred, ca functia de premier nu e ca cea de presedinte de organizatie de partid la Gheboaia din Dos). In momentul in care sunt promovate, dintr-un motiv sau altul, elemente infractionale in foruri de conducere precum un partid de talie nationala ca PSD – cel mai mare partid din Romania – sau in forurile de conducere ale Statului Roman, atunci avem o problema. Grava. Iar ceea ce este poate mai grav este conformismul acesta din PSD al membrilor care par dispusi sa accepte o asemenea situatie anormala!! Este o complicitate infractionala absolut uluitoare!

Fac un apel la oamenii valorosi si de buna credinta din PSD sa ia atitudine impotriva acestor stari de lucruri negative, profund nocive, ce influenteaza profund negativ societatea noastra! Este inadmisibil ca oamenii valorosi din partid sa taca malc, umil, in fata unor infractori care au pus mana pe partid!

Aceasta situatie nefericita este una noua, ceea ce nu inseamna ca in trecut a triumfat cinstea si corectitudinea. Insa acum cartile sunt date pe fata si se mizeaza pe lipsa de reactie a societatii. Iar daca societatea nu reactioneaza, inseamna ca-i place asa! Si astfel se perpetueza un sistem infractional, corupt, care macina tara noastra de ani buni.

Sa luam, spre exemplu, investitiile straine. Cum sa vina aici un investitor serios, cand ai un premier cu probleme penale? Cand presedintele de onoare, care conduce partidul, e acuzat de crime impotriva propriului popor si cand cel care coordoneaza partidul e condamnat penal cu suspendare? In felul acesta nici nu vor veni investitori si nici nu vom reusi sa atragem investitori si investitiile straine, de care Romania are nevoie!

Din pacate, un astfel de partid este reprezentativ pentru Romania: asta e perceptia celor din exterior. Indiferent de nume si de orientare politica, suntem perceputi ca avem un asemenea mediu politic si o asemenea clasa politica: ambele, desigur, corupte. Si de aici si locul pe care il ocupa Romania in concertul statelor europene. Este nota falsa, ce creeaza dizarmonie, cu dificultati majore de adaptare la lumea civilizata. Lucrul ce ar trebui sa ne dea de gandit este ca pe nimeni nu prea intereseaza lucrul asta. Noi inca avem impresia ca toate acestea sunt exagerari. Nenorocirea e ca nu prea sunt exagerari. Adevarul este ca prin aceasta stare de lucruri: coruptie generalizata si o slaba pana la inexistenta reactie din partea societatii la fenomenele negative induse de clasa politica, o clica corupta doreste sa preia in chip dictatorial Puterea. Se urmareste introducerea unei dictaturi in Romania si pierderea libertatilor cetateanului, cu indepartarea Romaniei de valorile europene si nord-atlantice. Iar daca Rusia putinista actioneaza prin coruptie transfrontaliera, in favoarea propriilor ei interese, asa cum sustin analistii, ne putem da cu usurinta seama spre ce anume ne impinge o astfel de stare de lucruri, precum cea de la noi, de azi, marcata profund de coruptie si lideri corupti.

DE citit si…

integral si in original, desigur, aceasta postare a Andreei Paul:

PSD este direct responsabil pentru desfiinţarea a peste 1.800 de întreprinderi mari, ceea ce a însemnat şi peste 5 milioane de şomeri şi de săraci în plus

Se arata ca:

„PSD a guvernat țara timp de 15 ani, iar partidele de dreapta timp de 10 ani, în ultimul sfert de veac. De fiecare dată când partidele de dreapta au fost la guvernare s-au dezvoltat politici în favoarea dezvoltării prin muncă, prin măsuri pro-antreprenoriale, pro-investitii si pro-locuri de muncă. De fiecare dată când PSD a fost la guvernare s-au blocat investițiile, fie ele publice sau private, prin politici anti-dezvoltare. Concret, PSD este direct responsabil pentru desfiinţarea a peste 1.800 de întreprinderi mari, ceea ce a însemnat şi peste 5 milioane de şomeri şi de săraci în plus, alături de alte circa 3,5 milioane de români plecați la muncă în străinătate.

Lucrurile evolueaza atât de grav, încât azi investițiile publice sub guvernul Ponta sunt mult inferioare celor de acum peste 10 ani, sub guvernarea Năstase. Mai grav, PSD a creat un model economic în care se dobândește vechime în asistență socială și nu în muncă.

Pentru susținerea politicilor sociale sănătoase e nevoie de politici industriale puternice. PSD nu a garantat nici una, nici alta. Închiderea marilor capacități de producție românești, vânzarea pe ‘doi bani’, insolvența lor mai nou, lipsa măsurilor suport reale pentru dezvoltarea industriei românești, blocarea mecanismelor de finanțare publice pentru întreprinderile românești prin schema de minimis și nu numai, au dus la o dezindustrializare accelerată a României.

Dezindustrializarea deformează o națiune și tu ca stat nu mai poți susține protecția socială. Firmele se nasc și mor în economia de piață, e adevărat. Dar aici discutăm despre mafia imobiliară care s-a reunit cu mafia fierului vechi, cu unii lichidatori, și care au distrus industria românească sub guvernările PSD. Nimeni nu răspunde pentru distrugerea celor peste 1.800 de capacități mari de producție românești. Dacă există industrie, există și transporturi și servicii, în amonte și în aval, există locuri de muncă și trai decent.

PNL are soluțiile, vrea, poate și va contribui la reindustrializarea țării. PNL a depus un proiect de lege pentru crearea Consiliului Național de Competitivitate. Cerem ca politica de reindustrializare a țării să fie pe primul loc, iar politica monetară și investițională speculativă să fie pe locul doi. Actualul Guvern merge exact în direcția inversă.”

octombrie 7, 2015 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

8 comentarii »

 1. Pai de ce sa iasa si sa ia atitudine, daca au sustinere Motane?? Sa-si dea singuri foc la valiza? Tu nu vezi ca desi sunt penali marea lor majoritate, iar cand spuin asa ma uit la cei de la varf, ca nu pot sa cred ca TOTI pesedistii sunt penali, tot au o sustinere masiva din partea alegatorilor?? Parca ne-a lovit careva cu leuca in moalele capului asa suntem de cheauni si dezorientati de INCA sunt MULTI, FOARTE MULTI MARIA TA, care sunt in stare sa-ti ia gatul daca spui ceva rau de pesedei, in frunte cu tonta al lor. Cum sa renunte la pozitiile dobandite pe bani grei, cand asta ar insemna in mod sigur pierderea unei imunitati pentru care au luptat si inca lupta??
  Da, asa este, „HOUSTON, WE HAVE A PROBLEM, si inca una foarte grava, dar tine de ce discutam mai devreme, de mentalitati, de utilizarea CU SUCCES a dezinformarii in masa, si a manipularii la care tov ilici este un as, ca doar nu degeba a fost student eminent la Frunze. Ca doar nu crezi ca invatau „economie de piata” acolo? Toti astia pe care ii vezi tu ca paduchele in frunte, au scoala iliesciana de manipulare si dezinformare. Dar mai sunt si altii, care se multumesc sa traga de sfori si sa fie „anonimi”.
  Mai avem 23 de ani Motane. Bucura-te, ca tu o sa apuci sa te bucuri de „Vindecarea” de comunism. Sper ca si eu sa apuc acea vreme, dar nu cred ca voi mai avea atunci puterea sa ma bucur.

  Comentariu de Rica Venturiano | octombrie 7, 2015 | Răspunde

 2. „Situatia actuala e foarte grava pentru ca cel care conduce de facto partidul si unicul candidat la presedintia partidului, e vorba de Dl. Liviu Dragnea, este un condamnat penal, in prima instanta, cu suspendare, iar premierul, ce e tot din PSD, are dosarul trimis in judecata, dar nici nu se gandeste sa demisioneze.”
  Daxă asta vi se pare vouă foarte grav, mă întreb cum vi se pare vouă situaţia unuia ca Băsescu, care, spre deosebire de ăştia se împleticeşte de vreo 20 de ani în politica românească, de fapt în treburile ţării, cum spunea împuşcatul, vreo 10 ani chiar la vârf de unde a tăiat şi a spânzurat după bunul plac ! E drept că doar la figurat, deşşi pensiile şi salariile le-a tăiala propriu :mrgreen:
  Şi individul ăsta, cu mai multe bube decât păr în cap este încă liber şi vocal, aproape instrumental pe cauze care-i privesc pe alţii, nu pe el – hoţul hoţilor !
  Pe lângă el, mai trec neobservaţi de oarba justiţie alde Videanu, Berceanu,Olteanu, Boc, Blejnar, Falcă, Flutur, Stolojan, Predoiu, ba chiar Udrea, care a sărit ca proasta-n ochi ( numai, de astă dată 😳 ) prin câteva acţiuni, la fel de stridente ca şi toaletele pe care le purta de colo-colo, dar mai ales pe la Palatul Cotroceni şi mai ales pe timp de zi, că pe timp de noapte le da jos !
  Ei, cît şi numai unul din cei pomeniţi mai sus este liber şi sfidează în continuare cu libertatea lui, un popor întreg, pe care l-au jefuit şi minţit şi furat în bandă organizată, portocalie, dă-mi voie să n-am nici cel mai mic respect pentru cei care fac ( fuck ???) dreptate în ţara asta !
  Pentru că Ponta şi În mai mică măsură Dragnea, sau Interesul lui („naţional” 😆 😛 !!!? ), dar mai ales Năstase sau Voiculescu, sunt, pe lângă ei, mai bine zis pe lângă tâlhăriile lor, adevăraţi nevinovaţi, condamnaţi politic, iar dacă mă gândesc la eminentul Mencicopschi, acesta pare un înger ! Care a vegheat la sănătatea unui întreg Neam, care din păcate, aşa cum s-a întâmplat de atâtea ori în Istorie, n-a fost în stare să şi-l apere, aşa cum a făcut-o el, cu riscul de a fi lichidat !
  P.S.
  Nu merita un răspuns acest „domn”, se pare că aşa se consideră Rică V. ( vorba unui la fel de caraghios personaj care se prezenta :
  – Mă intitulez ……escu !
  Îi răspund doar pentru a-i interzice să mă dezmierde cu „tov.” particulă politică pe care am avut cinstea să n-o port, nici pe timpul lui Ceauşescu, cu toate cosecinţele de rigoare, aşa că nu permit unuia, care sigur că a fost un cadru de nădejde al acelor timpuri pe care astăzi, ca orice parvenit, se face a le fi uitat !
  De vreo câţiva ani încoace mi-e tot mai ruşine că m-am bucurat atât la împuşcarea tiranilor ! Dacă aş fi ştiut ce urmează, poate că nu numai că n-aş fi făcut-o, dar m-aş fi revoltat, la fel de mult cum o fac acum, din motive ce par diametral apuse !
  Numai că astăzi, spre deosebire de voi, pe mine nu mă mai pot păcăli, sau cumpăra cei care se pricep atât de bine la manipulări !
  Unul ca Rică este nagâţul perfect, care pune botul la toate minciunile şi făcăturile cusute cu aţă albă ale unor personaje mefistofelice, contribuind din plin la impresia generală, că românii sunt proşti, uşor de manipulat şi uşor de cumpărat !
  Măcar de aş ştii că unora ca voi le ajung prin buzunare sau conturi şi câţiva arginţi ca preţ al trădării….
  Dar se pare că voi o faceţi gratis !
  Ba chiar cu/din plăcere, ca cele ce practică cea mai veche meserie din lume, de care, iată, nu vă deosebiţi prin nimic !

  Comentariu de Radu Humor | octombrie 8, 2015 | Răspunde

  • @Radu Humor
   Stimate domn, tot la Basescu ne intoarcem? Tot la Ceausescu ne intoarcem, cu nostalgii?

   Cum mi se pare „situatia unuia ca Basescu”? Bine, acuma la ce va referiti mai exact…? Situatia „unuia” ca Basescu e treaba lui. Pe de alta parte, eu nu cred ca cei la care faceti referire sunt „ocoliti de oarba justitie”… Nastase si Voiculescu nu sunt o grava problema, nici Mencinicopschi. Ocupa acesti oameni functii de conducere in cele mai mari partide din Romania sau in Statul Roman?

   Vad ca va apucat brusc nostalgia dupa Ceausescu… Spser ca nu gresesc, dar ma intreb: de ce oare? Chiar nu inteleg asta din comentariul Dvs.

   „Măcar de aş ştii că unora ca voi le ajung prin buzunare sau conturi şi câţiva arginţi ca preţ al trădării….
   Dar se pare că voi o faceţi gratis !
   Ba chiar cu/din plăcere, ca cele ce practică cea mai veche meserie din lume, de care, iată, nu vă deosebiţi prin nimic !”

   D-le. Humor, ati putea, totusi, sa va abtineti de la jigniri. Ce bani avem noi prin buzunare sau in conturi, nu cred ca e treaba Dvs. Pe de alta parte, eu nu vad pe cine as fi „tradat”. Daca Dvs. considerati ca a-ti spune parerea in mod liber inseamna sa te asemeni cu „cele ce practică cea mai veche meserie din lume” si „de care, iată, nu vă deosebiţi prin nimic !”, e opinia Dvs. O respect. Eu va respect dreptul la libera exprimare si nici nu-mi pun problema banilor din buzunarul Dvs. sau cea a conturilor Dvs. Insa eu cred ca si Dvs. ar trebui sa intelegeti ca nu toti trebuie sa fie de acord cu ideile Dvs.

   Pe de alta parte, vad ca excelati in siguranta de sine:

   „Numai că astăzi, spre deosebire de voi, pe mine nu mă mai pot păcăli, sau cumpăra cei care se pricep atât de bine la manipulări !”

   dorind, probabil, sa atingeti sublimul. Iar pe Rica il caracterizati in antiteza cu perfectiunea Dvs. epistemologica. Totusi, nu-l cunoasteti. Nu cred ca-l cunosteti, si din aceasta cauza intrati in contradictie cu Dvs., cu ceea ce ati afirmat mai sus. Aceasta dihotomie, in loc sa va puna pe ganduri, va intareste siguranta, din dorinta de a fi cat mai convingator. Dar din dorinta de a fi cat mai convingator, deseori se poate si gresi…

   Comentariu de Motanul Incaltat | octombrie 9, 2015 | Răspunde

  • Stimate TOV Humor, cu toate ca meritati din plin, n-an sa cobor la nivelul dvs de intelegere si perceptie a realitatii, deoarece respect gazda, nu ca as avea ce sa respect la dvs. Singur va contraziceti si ca orice „roman de bine” negati ca ati fi apartinut categoriei de membru pecere, fie si ca „simplu membru de partid”, ca de altfel peste 75-80 % din populatia majora, adica trecuta de 18 ani, sa nu fiu inteles gresit, a acestei tari de dininte de 89. Nu ca la locul de munca vi se spunea „domnule”, chiar daca dupa urma gradul, 😊.
   Parerea mea despre dvs stimate TOVARASE Humor este format din ideiile ce le emanati prin postari, si pozitia fata de subiectele in discutie. Normal ca TOTI CEILALTI sunt mai hoti decat pesedistii dvs, iar acestia din urma, adica tovarasii dvs de suferinta, au o scuza, nu-i asa?? Ei au furat DOAR pentru ca au furat ailalti.
   Si ca sa va luati o grija de pe suflet, stati linistit, sunt platit suficient de bine la locul de munca, pe masura capacitatilor mele, ca sa mai am nevoie de „argintii” cuiva din politicz romaneasca. Cred ca ar fi bine sa va vedeti de „argintii” dvs, ca se pare ca aveti pensia destul de mare de va permiteti atat de multe. Si Marian e pensionar, dar se pare ca nu prea l-a ajutat prea mult carnetul de membru, asa cum v-a ajutat pe dvs, STIMATE TOVARASE GRADU’!
   😆😆😆😆

   Comentariu de Rica Venturiano | octombrie 10, 2015 | Răspunde

  • Inca ceva tov Humor. Cand preluati texte de pe net, mai ales daca sunt intr-o limba alta decat rusa, cautati sa nu traduceti mot-a-mot cu Google translate, ca ajungeti ca „smecherii nigerieni”, care traduc „I have nothing left on me” cu „N-am nimic stang pe mine”. Relay of life, nu inseamna „releul vietii”, chiar daca „relay” se traduce si RELEU. daca iti spune unui englez „you can relay on me”, nu inseamna ca ii poti pune relee, in niciun caz.
   Asa ca inainte de incecra sa fiti sarcastic, dar fara succes, documentati-va, cititi „almanahe” si abia apoi scuipati in sus stimate tovaras.

   Comentariu de Rica Venturiano | octombrie 10, 2015 | Răspunde

  • ‘Stimate tovule, daca prin fraza „contribuind din plin la impresia generală, că românii sunt proşti, uşor de manipulat şi uşor de cumpărat !” ati vrut sa va referiti la mine, va asigur ca ati nimerit cu oistea’n gard, si vi s-a rasturnat carul, ca la Caracal. Din pacate ptr dvs, eu chiar am contribuit la schimbarea impresiei despre romani, si ca mine sunt sute, daca nu chiar mii, de romani care demonstreaza lumii ca romanii nu sunt prosti, nici usor de manipulat, si mai ales ca nu le poti cumpara ieftin munca de calitate. Nu doar capsunarii, hotii si curvele ne reprezinta in lume stimate tov. Si nu toti avem diplome luate cu copy/paste, ca „la astia” nu tine. Daca nu ai si o acoperire la diploma, nu faci doi bani. „Bai za uei”, aia de St. Gheorghiu a dvs nu se pune.
   Atunci cand vorbiti de „prosti usor de manipulat” ca sa folosesc cuvintele dvs, va uitati cumva in oglinda? Pana acum tot ce ati postat, tot ce ati comentat, n-au fost decat niste preluari de articole, sau ale unor materiale gandite si scrise de altii. Cand v-ati exprimat liber, „cu mintea gandului din capul dumneavostra” (sic) am vazut ce a iesit.
   Nu incercati sa pareti altceva decat sunteti tovarase, ca dati cu bata’n balta si va dezvaluiti adevarata personalitate. Nu incercati sa convingeti lumea ca rata impunge, ca asta tinea la sedintele de partid in care infierati dusmanul de clasa, si cine nu era de acord risca sa fie luat pe sus. Din fericire ptr noi, timpul ala a trecut. Asteptam sa treaca si urmele, asa cum sunteti si dvs, un dinozaur comunist cu pretentii democrate.
   Intr-o singura privinta ati avut dreptate, dar sunt sigur ca nu asta ati intentionat. Cand ati spus ca nu doar ceasescu a fost vinovat. ASA ESTE, vinovati sunteti toti acestia care inca mai aveti mentalitati retrograde, toti aceia care inca mai scandati „noi muncim, noi nu gandim”, toti dinozaurii comunisti care se inchina ls poza lui iliescu asa cum faceau la cea a altui „escu”, vazand in orice altceva un dusman de moarte. Sa va fie rusine tovarase. De ce? Stiti si singur de ce. Sau cel putin asa cred, ca puteti sa vedeti de ce.
   😂😂😂

   Comentariu de Rica Venturiano | octombrie 10, 2015 | Răspunde

 3. […] morala a omului. Iar ceea ce scrie Andreea Paul in acest articol, pe care l-am evidentiat si in postarea anterioara, este una din consecintele directe ale acestui lucru: distrugerea morala a omului. De la […]

  Pingback de Despre schimbarea oamenilor… « Motanul Incaltat | octombrie 9, 2015 | Răspunde

 4. Ai sa razi insa…chiar avem o localitate in Romania { de una stiu eu insa , este posibil sa mai fie unele cere au fost sau sunt cunoscute sub acesasta denumire } care s e numeste….GHEBOAIA !!!! Una dintre mosiile familiei lui Radu Campeanu s e numea asa din pricina unei strabunici a liberalului { inrudita foarte indeaproape cu Baratienii } care , avea un gheb , o cocoasa si desii satul aferent mosiei s e numea de fapt altfel , a ramas in constiinta populara ca …GHEBOAIA . De asemenea romanii spuneau GHEB , la orice tumul { ridicatura } d e teren pe care o intalneau in cale si care d e fapt s-a dovedit ca era un mormant stravechi . Era plina Campia Romana sau Dobrogea de astfel de tumuli , sau tumane cum le spuneau tatarii . Cand faci aluzie la persoanele ce-l vor alege pe UNICUL , pe SINGURUL candidat al PSD , te gandesti si la aia ce-si duc somnul prin acele tumuluri ? Liviu Dragnea , este obisnuit oricum sa ” lucreze ” cu mortii asa incat , chiar nu m-ar mira ca mortii scosi din gropi si la referendumm sa iasa si acum sa-l voteze pe UNICUL Liviu Dragnea ! Parca ar fi alegeri in fostul PCR . Sau cum spunea o ” strigatura ” din ’90 : ” Ole , ole , ole , Frontul asta , ce mai e , PCR ” !!!! Dovada ca ” lupu-si schimba parul dar naravul ….” Ce vrei Motane daca presedinte d e onoare al PSD este un individ care n-a abjurat NICIODATA , nici chiar a doua zi dupa 22 Decembrie ‘ 89 , la credintza ca poate exista si comunism cu fatza umana ?! Cum sa fie altfel daca , si azi 75% dintre pesedisti sunt fosti activisti , sau macar memmbri ai fostului PCR ?! Doamna Paul , mananca ” lokum ” , fara suparare ! Pai , oare in cei zece ani de mandat ai lui Basescu , tot PSD a fost la putere si tot PSD a desfiintat acele locuri d e munca si-a produs acele milioane d e someri ? Mananca cu amandoua mainile o cantitate impresionanta d e rahat madamme Paul ….fosta Vass !!!!!! Nu zic ca n-or avea si pesedeii vreo vina insa….nici chiar asa ! Da’ sti vorba aia : ” Aia hotzi , astia tot hotzi….mama lor , LA TOTI ” !!!!

  Comentariu de Marian | octombrie 9, 2015 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: