Motanul Incaltat

Just another WordPress.com weblog

Inadmisibil!!

Daca cineva mi-ar fi spus ca ministrul de Finante al Romaniei, impreuna cu prim-ministrul tarii, nu poate raspunde la o intrebare simpla, de curs liceal, foarte probabil ca nu l-as fi crezut…

Sa fixam putin ideile! In general vorbind, bugetul este format din venituri si cheltuieli. In privinta bugetului de pensii, pe scurt spus, cheltuielile sunt pensiile care se platesc si care trebuie sa se plateasca regulat, iar veniturile sunt formate prin colectarea CAS-ului. Noi avem deja doua probleme si anume:

1. Avem un deficit la bugetul de pensii. Asta inseamna ca veniturile bugetare sunt mai mici decat cheltuielile care se fac din acest buget;

2. Problema structurala: 4,4 milioane de contributori la bugetul de pensii si 5,4 milioane de pensionari.

Or, legea promovata de actualul Guvern doreste scaderea CAS-ului cu 5 puncte procentuale, la angajator. Basescu a chemat Guvernul la consultari si au mers la Cotroceni Ponta si Ioana Petrescu, ministrul de Finante. Intrebarea pe care a pus-o Basescu este de o simplitate clasica, de manual de liceu: in conditiile in care avem deja un deficit la bugetul de pensii, cum se poate acoperi diferenta ramasa prin scaderea cu 5 puncte procentuale a CAS-ului? Pentru ca o scadere a CAS ar adanci deficitul bugetului de pensii si atunci trebuie sa ai bani ca sa finantezi, in conditii legale, o marire a deficitului. Basescu a intrebat de unde vor fi luati acesti bani. Or, lucrul incredibil care s-a petrecut este ca nici premierul si nici ministrul de Finante n-au putut raspunde la aceasta intrebare, dand un spectacol jalnic!! Au parut ca doi elevi scosi la tabla carora, mai ales la auzul acestei intrebari „ingrozitoare”, au inceput sa le creasca niste morcovi considerabili in interiorul abdominal, cu riscul ca frunzulitele sa mai iasa si pe afara! 😀

HotNews

UPDATE VIDEO Palatul Cotroceni a facut publica inregistrarea discutiei dintre Traian Basescu si Victor Ponta pe tema reducerii CAS: Daca as vrea sa imi bat joc de tara asta as promulga legea fara sa mai intreb nimic

Se arata, printre altele, ca:

Inregistrarea discutiei dintre presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta si ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a fost data publicitatii de catre administratia prezidentiala si postata pe contul de Facebook „Alaturi de presedintele nostru”. Inregistrarea a fost difuzata dupa ce Victor Ponta l-a acuzat pe seful statului de „comportament badaranesc” fata de Ioana Petrescu, in timpul discutiilor care au avut ca tema proiectul de lege privind reducerea CAS cu 5 puncte, masura considerata nesustenabila de Traian Basescu.

La inceputul discutiei, seful statului afirma ca nu vede „sustenabilitatea masurii” de reducere a CAS, iar primul ministru il informeaza ca potrivit constitutiei are dreptul de a retrimite proiectul la Parlament.

„Nu tin sa il retrimit, pentru ca e o masura buna pentru agentii economic, marea problema e cum acoperim gaura”, a replicat seful statului.

„Problema este ca guvernul, si daca am fi de acord cu dvs, tot nu am avea … nu suntem …aaa … din moment ce e o lege aprobata de Parlament rolul nostru a fost de a transmite in expunerea de motive motivul emiterii actului normativ cu impactul socio-economic si toate celelalte masuri”, a raspuns Ponta, dupa care s-a referit la acoperirea gaurii bugetare prin crestere economica, combaterea evaziunii fiscale si legea insolventei.

Presedintele o intreaba pe Ioana Petrescu din ce va fi acoperita lipsa de venituri de 11 miliarde de lei din bugetul anului viitor, iar ministrul Finantelor vorbeste despre „o masura extraordinar de buna pentru mediul de afaceri si pentru angajatori”, pe care o sustine „din tot sufletul”.

Ministrul precizeaza ca au fost facute studii iar Traian Basescu ii cere acest studiu, iar Ioana Petrescu se uita la Victor Ponta.

„Mai oameni buni, discutam intre oameni care stiu ce vorbesc sau …”, comenteaza Traian Basescu.

Ministrul Finantelor precizeaza ca la elaborarea bugetului pe 2015 „sursele vor fi foarte clare”

„Doamna, dar eu trebuie sa o promulg acum, pentru ca si eu as vrea sa o promulg, dar credibil”, spune presedintele.

La inceputul partii a doua a inregistrarii, Traian Basescu le spune celor doi ca „Germania, Franta, Italia au intrat in declin economic si asta ne va afecta”.

„Un motiv in plus ca sa relaxam fiscal si sa incurajam firmele sa angajeze”, spune Ioana Petrescu.

„Nu angajeaza nimeni”, intervine Basescu.

„…si sa investeasca mai mult”, adauga Ioana Petrescu.

„Doamna, unde spuneati ca ati terminat, la Harvard, la Oxford?”, o intreaba Basescu.

„La Harvard”, raspunde ministrul Finantelor.

„Roubini e economist de Harvard, ma asteptam la argumente de genul lui, nu….”, comenteaza Basescu.

La un moment dat, presedintele afirma: „Daca as vrea sa imi bat joc de tara asta as promulga-o fara sa mai intreb nimic. Eu plec” in decembrie, la terminarea mandatului.

In conferinta de presa care a urmat discutiilor de la Palatul Cotroceni, Traian Basescu a acuzat postul de televiziune Romania TV ca minte atunci cand afirma ca ar fi jignit-o pe Ioana Petrescu motiv pentru care va publica inregistrarea oficiala.

„Cred ca am sa fac altceva, o sa fie prima oara cand fac publice inregistrarile discutiilor, sa vedem cine minte, RTV, eu, cineva minte aici. Ghita a avut multe contracte cu EADS, nu are vreo ingrijorare? Televiziunea dumneavoastra minte si ca atare voi face publice inregistrarile discutiilor”, a spus Basescu, intr-o conferinta de presa, dupa ce reportera RTV l-a intrebat daca in cursul discutiilor a facut referire la studiile Ioanei Petrescu.

Si premierul Victor Ponta a acuzat un „comportament badaranesc” al presedintelui in timpul discutiilor.

„Presedintele a avut un comportament badaranesc fata de doamna Petrescu, am aflat ca studiile la Harvard nu sunt nimic fata de studiile domniei sale. Eu sunt obisnuit, pentru doamna Petrescu cred ca a fost o experienta neplacuta. Nu ma cert nici cu presedintele, nici cu altcineva. A fost o discutie neplacuta”, a declarat Ponta, citat de Mediafax.

iulie 15, 2014 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

24 comentarii »

 1. Vi-l trimitem pe Krugman, si asa la noi e in dizgratie. Poate va rezolva economia, asa cum tot propune sa se faca la noi.

  http://www.forbes.com/sites/ralphbenko/2014/07/14/is-paul-krugman-leaving-princeton-in-quiet-disgrace/?fb_action_ids=10152560886224106&fb_action_types=news.publishes

  Comentariu de Cristina | iulie 15, 2014 | Răspunde

  • Trimiteti-l incoace! 🙂
   Da, dar vezi… vorbim de economii diferite (Romania si SUA)…

   Comentariu de Motanul Incaltat | iulie 15, 2014 | Răspunde

   • Nu contreaza….keynesianismul se poate aplica peste tot…in special in tarile care il aplica deja in mare masura…

    Comentariu de Cristina | iulie 15, 2014

   • Sa nu te mire daca ai sa-l vezi pe Krugman viitor adviser sau, cum se zice, counsellor intr-o viitoare administratie republicana. De fapt a mai fost consilier in Administratia Reagan…

    Comentariu de Motanul Incaltat | iulie 15, 2014

   • Pai nu ma mira…ca doar socialismul este imbratisat din ce in ce mai mult…

    Oricum, pentru anul lucrat la Casa Alba e bine de stiut ca nu a fost angajat de Casa Alba, nu a fost pe statele de plata ale Casei Albe. Nu a fost ales pentru inteligenta lui, au fost alesi un grup „Cambridge-based”, ca simplu personal, nu ca adviser sau consilier cum ii zici tu. Asa ca nu inseamna absolut nimic…

    Comentariu de Cristina | iulie 15, 2014

 2. Omule…ca Basescu a avut casca in ureche prin care i s e sopteau raspunsuri si intrebari …asta o stiu si copii de varsta prescolara insa , chestia a sta nu scuza prostia ce s-a citit instantaneu pe figura alora doi ce credeau ca-l pun in popou pe Basescu doar prin pronuntarea numelui ” Harvard ” . Aia au uitat ca si EBA a ” studiat ” in America …tot la Harvard sau Oxford si….s-a vazut cat d e desteapta este 😉 ! Pe Ioana Petresu care a absolvit Harvard …era bine daca inainte s-o angajeze in functia d e ministru d e finante { tii mine ca la vremea respectiva imi exprimam parerea c-a facut-o special pentru ca i-a fost bagata pe gat si vroia ca aia sa-si rupa gatul ?} domnul Ponta trebuia sa-i adreseze celebra intrebare : „- If you see so smart , way ain’t you rich ? ” Roubini…nu ma-ndoiesc ca doamna Petrescu a auzit d e el insa , domnul Basescu….precis facea aluzie la culoarea unui vin oarecare 😉 !

  Comentariu de Marian | iulie 15, 2014 | Răspunde

  • Basescu: „Daca as vrea sa imi bat joc de tara asta as promulga legea fara sa mai intreb nimic”. Cam a avut dreptate…

   Comentariu de Motanul Incaltat | iulie 16, 2014 | Răspunde

   • Mon cher , fara suparare insa de peste douazaci de ani de tara asta asi cam bate joc cine vrea si cine nu vrea . Este dureros insa ca ….sant prea putini aceia care observa asta . Ma inbolnaveste d e nervii capului faptul ca peste tot se spune ” romanii ” si nu ” aia ” sau….astialalti . Este a nu stiu cata oara cand ….imi fac mustrari d e constiinta ca …atunci cand am avut posibilitatea , nu mi-am luat lumea in cap si …sa fi plecat dracului din tara asta blestemata .Unde….oriunde dar, sa fi uitat { si sa fi sigur ca asi fi uitatt cu desavarsire 😡 ! } ca sunt roman , ca m-am nascut in aceasta tara !!! Acum , pentru mine cel putin , este mult prea tarziu dar, slava Domnului… majoritatea copiilor mei sant ” afara ” si aduc aceeasi Slava Domnului …le merge bine ….sau , mult mai bine decat le-ar merge aici in aceasta cloaca , numita Romania ! Sa nu uitam ca Basescu si-a batut joc de ” tara asta ” , d e legile ei si de oamenii ce traiesc aici , cum a vrut el iar asta cu …complicitatea celor pusi sa vegheze ca aceste fapte sa nu s e intample . Cu astfel d e oameni pusi sa diriguiasca treburile unei tari, slaba speranta ca acea tara sa mearga spre bine chiar daca consilierul lui Basescu ar fi fost fie Freidman , fie Roubini . Am observat ceva { sa dea Dumnezeu sa ma-nsel desii….} la oamenii politici din Romania , in special a celor ce ajung la un anume moment , intr-o anume pozitie de virf in conducerea romanilor : acestia nu mai asculta d e nimeni si de nimic , devin brusc cei mai destepti , cei mai intelepti …miezul din dodoasca . Pai ma-ntreb eu , facand un fel d e paralela cu regimul pe care-l implementeaza Putin la est de tara noastra sau cu alte regimuri asemanatoare din…alte tari : nu cumva acest fel d e lideri pot fi extrem de buni sefi , extrem d e buni conducatori in regimuri totalitare ? Intr-un regim cu adevarat democratic { adica care sa se bazeze exclusiv pe LEGE si nu pe…altceva } unul ca Basescu n-ar fi avut NICI O SANSA , la fel cum nici Putin sau altii ca el { Maduro in Venezuela } n-ar fi fost bagat in seama d e catre nimeni . Sti ce , pe Basescu al inteleg , a trait atatia ani departe d e Romania , fie navigand luni in sir pe alte meleaguri fie a fost sef pe la Anvers , chiar al inteleg ca nu are nimic de-aface cu Romania , cu oamenii c e traiesc aici si nevoile lor { poate doar ale anumitor nevoi , ale anumitor oameni } dar pe …Antonescu , pe Ponta si altii ca ei…..pe astia nu-i pot intelege si simpla pronuntare a numelui lor sau simpla aparitie la Tv. a lor imi produc o scarba nemasurata . Daca asi fi mai tanar….Lee Harvrey Osvald scria pe mine 😡 si….gaseam eu si-un depozit d e carti pe undeva !!!!

    Comentariu de Marian | iulie 16, 2014

   • @Marian
    Gesturile necugetate nu sunt o solutie!

    Insa ar trebui sa ne gandim ca in 1990 aveam 8 milioane de contributori la pensii si 4 milioane de pensionari… Acum avem 4,4 milioane de contributori si 5,4 milioane de pensionari…

    Comentariu de Motanul Incaltat | iulie 16, 2014

  • Mariane, pai tocmai asta face diferenta intre un om politic si unul ca Ponta. Ca presedinte baselu a invatat sa tina cont de ceea ce-i spun cei ce se pricep mai bine ca el la unele „chestii”. Oricat ai fi tu de presedinte sau prim ministru, nu poti sa deschizi gura in public sau in intalnirile oficial sa debitezi cate prostii vrei tu, doar ca esti tu buricul pamantului. Nu stiu cate stie baselu despre Rubini, insa unul acolo, in spatele lui PRECIS stie cine este si ce face, ce invarte prin economie 🙂 si stiind ca exista o legatura intre acest Rubini si Harvard, I-a bagat replica sub nas lui baselu. Asta denota ca beslu si-a facut temele, pe cand astia doi au venit in speranta ca or sa copieze in clasa. Oricum, ptr mine acest ponta nu reprezinta o surpriza, daca iti aduci aminte. Am spus inca de la inceput ca NU STIE nici ce inseamna guvernare si nici politica. El stie doar sa se certe si sa se rezbune ca proasta pe sat. Pana acum n-a facut nimic care sa incerce macar sa ne soata din haosul asta, atat economic cat si politic. Nu a stiut decat sa se ia in gura cu baselu, sa se certe ca o precupeata proasta cu el si atat. Pai doar nu o sa plateasca el oalele sparte, ci tot noi, astia „multi si prosti”.
   Dar nu-ti face griji ca o sa fie votat si o sa fie presedinte si atunci sa te vezi cum o sa ni se inchida toate usile in nas, ca el e mai destept decat toti si nu or sa vrea ceilalti „sa vorbesc cu el”

   Comentariu de Rica Venturiano | iulie 16, 2014 | Răspunde

   • Parerea mea : Basescu ” nu si-a facut nici un fel d e teme ” insa , aia doi papagali …au fost prinsi cu chiloti-n vine pe buda asta-i clar ! Nu stiu pentru ce dar am vaga senzatie ca toti oamenii politici romani pot fi conducatori buni si chiar geniali doar daca conduc o tara in mod despotic …daca da dracu sa le ceara careva si democratie …gata s-alege praful din toata spoiala lor de cultura si stiinta . Sunt curios ,oare chestia asta intamplata ieri alaltaieri , va fi tinuta minte la alegeri si-n aceste conditii repet obsesiv intrebarea : cati il vor vota pe Ponta ? Fireste toata clasa politica este varza si inca nu reuseste sa prezinte unul , macar un candidat care sa intruneasca adeziunile si voturile fireste ale tuturor romanilor ….indiferent cine a r fi ala . Poate ca , asa cum sugeram mai zilelel trecute , bine ar fi sa aducem { nu noi fireste …altii } , un candidat la fotoliul Cotrocenilor ….din afara tarii , un suedez , un danez….pe Andre Rieu …ca tot imi place mie cum isi conduce band-ul ! O fi chiar imposibil , azi in 2014 sa ” angajam ” un presedinte din afara Romaniei ?

    Comentariu de Marian | iulie 16, 2014

 3. Astia doi fara sa aiba intentia asta, I-au facut un serviciu lui baselu. In primul rand au aratat tuturor (care au avut cu ce sa priceapa) cat de incompetenti sunt, cat de nepregatiti sunt si mai ales, cat de ne-importanta esta tara asta pentru planurile lor.
  Pai daca acest ponta, acest Goe al politicii romanesti, a avut cam aceesi atitudine si in USL, vis-à-vis de liberali, nu-I de mirare ca s-a rupt caruta. Daca memoria blogului ne ajuta, ca de uitat nu uita, 😀 o sa vedeti ca asta am zis-o de acum doi ani. 😀

  Comentariu de Rica Venturiano | iulie 16, 2014 | Răspunde

 4. Jos palaria d-le Motan.
  Deunazi d-l Cosa spunea ca ponta ar fi mai bun PM decat presh, gresind in ambele variante. Recitindu-l prin postarea dv. nu pot decat sa fiu de acord cu el.

  Comentariu de Radu | iulie 16, 2014 | Răspunde

  • @Radu
   Multumesc! 🙂

   Comentariu de Motanul Incaltat | iulie 16, 2014 | Răspunde

  • Si cand te gandesti ca dl Cosa n-a terminat la Harvard. Nu-i ministru si poate de aceea are argumente economice viabile, nu-i asa? 😀
   Cum spuneam Motane, avem oameni destepti in tara, destui (ca sa nu spun multi) dar cine are nevoie de ei in functiile cheie?
   Pai Motane, la nivel de firma, cand fac scaderi la preturile de vanzare, ca sa raman pe piata, le fac in cunostinta de cauza, „cat dau/cat iau/ce-mi ramane”, dar’mite la nivel de Guvern. Investitiile le fac la fel, in functie de timpul de amortizare, beneficii etc.

   Comentariu de Rica Venturiano | iulie 17, 2014 | Răspunde

 5. Mai oameni buni, care ati urmarit intalnirea dintre cei doi repetenti si marinar. In afara de cuvantul „unfair” a mai fost ceva in engleza? Erau cumva traducatori prin spate si Ponta sau madam Harvard, aveau o casca in care li se traducea in engleza? Ca uite ce agraieste Profesorasul cel Vitezaz dupa intalnire:
  „Preşedintele nu cunoaşte abecedarul fiscal. Accentul domnului Băsescu mă bagă în ceaţă. Limba engleză a domniei sale mă duce în confuzie. Preşedintele nu are în atribuţii controlul fiscal.Sunt foarte mulţumit de prestaţia avută“, a explicat premierul Ponta marţi.”
  Dar nu va impacientati, ca-l voteaza romanii cu ochii inchisi, ca si pana acum, ca la noi nu conteaza sa facem ceea ce trebuie in tara asta ci doar jos ala sau sus ala. Ce conteaza ca Romania este la mijloc daca se urka in cor jos cu ala, sau sus cu ala.
  Vai de soarta noastra in continuare daca nu se trezesc romanii din apatie si nu vor incepe sa gandeasca.
  Tara de analfabeti condusa tot de analfabeti. In tara orbilor, chioru e imparat. O sa ajungem sa avem prim-ministru unul cu 4 clase si presedinte pe ala cu 10 clase. Dar orr sa aibe diplome inramate, luate pe bani frumosi.

  Comentariu de Rica Venturiano | iulie 16, 2014 | Răspunde

  • Ponta-i un tampit ! Engleza marinareasca este cea mai veche limba comerciala din Europa si chiar din lume ! Zice Ponta ca-l baga in ceata accentul lui Basescu { Doamne fereste …am ajuns sa-l laud pe Basescu….tocmai eu 😡 😡 😡 ???!!! } pai….intai sa iasa el din ceata in care a intrat o data cu numirea sa ca PM .

   Comentariu de Marian | iulie 16, 2014 | Răspunde

   • Sunt curios daca se stie si cine este tatal „absolventei de la Harvard” si de gradul de general DIE al ecestuia. Poate ca afland asta ne explicam si evolutia fulminanta de la pozitia de absolvent la cea de ministru, in conditiile in care alti cetateni romani, si ei tot absolventi de facultati prin „strainataturi”, se chinuie destul pentru a-si echivala studiile in Romania, ca sa poata ocupa o functie echivalenta cu studiile lor.

    Comentariu de Rica Venturiano | iulie 20, 2014

   • @Rica
    Nu trebuia oare sa ne asteptam, din partea PSD, la capitalismul de cumetrie (cine e tata, cine e mama, cine e finul etc, etc, etc)? 🙂

    Comentariu de Motanul Incaltat | iulie 20, 2014

   • Ei as. Cine Motane, astia „care ie salvatori de neam si tara”?
    Pai eu ce … mancam mai antzartz? Zi-mi si mie te rog, ce program politic (pusesem u in loc de o), altul decat „JOS BASESCU” au aplicat? Concret, nu vorbe.

    Comentariu de Rica Venturiano | iulie 20, 2014

   • @Rica
    Bine, acuma „Jos Basescu!” este pana la urma in logica luptei politice… Insa acum e o alta chestiune… A fost chestiunea suspendarii, a trecut. Acum e alta, asta vreau sa zic. Adica nu ma mai refer acum la suspendare. Chestiunea nou creata este ca cetatenii au votat USL, care acum nu mai e. Acum conduce o forta politica alta decat ceea ce au votat cetatenii. Cetatenii nu si-au exprimat integral sau cu o majoritate de 50%+1 optiunea pentru social-democratie sau socialism. Dl. Ponta a fost de mai demult impotriva sistemului (am si pe blog un articol mai vechi in acest sens), insa sa retinem: cetatenii nu au votat asta. Sa fii antiBasescu nu inseamna sa fii neaparat social-democrat sau socialist, sau poate comunist. Or, acum conduce o forta politica care nu a castigat alegerile. Oamenii si-au exprimat optiunea spre social-liberalism, adica un liberalism cu un caracter ceva mai de stanga (lucru totusi de inteles). Nu vreau acum sa critic ruperea USL inainte cu 2 ani de viitoarele alegeri parlamentare… Totusi, nu ma pot abtine sa nu remarc un abuz la adresa democratiei ceea ce s-a intamplat… la noi se poate intampla ca cetatenii sa voteze una si sa ajunga sa conduca jumatate de mandat cu totul alt (alte) partide, formatiuni politice etc cu alte doctrine, program etc.

    Si eu cred ca strategia actualei Puteri e gresita in special in plan economic. Insa asta nu inseamna ca se intrezareste ceva si in partea cealalta a esicherului politic. Idei clare, concrete (in special in plan economic, deoarece aspectul e prioritar!). Nu se vede, asa cum nu s-a vazut nici la Guvernul Boc. Adica exista riscul sa se continue tot asa, ca si cu Ponta, numai sa-si zica de Dreapta… Si, daca ai observat, nu e nici o critica mai dura, mai vocala, daca se poate spune asa, la actuala Putere pesedista. E adevarat, Crin Antonescu, dupa ce a fost in coalitie cu Ponta, a inceput sa-l critice pe Ponta… Insa n-am auzit nimic de la Iohannis, Vasile Blaga… Nici macar din partea PMP… Decat ceva ce mi se pare foarte firav… Nu e in regula ce se intampla! Opozitia sta inca in Traian Basescu.

    Opozitia trebuie sa vina cu niste idei, de pilda: cum dezvoltam sectorul privat in Romania, ce facem cu intreprinderile de stat nerentabile, cum putem sa imbunatatim atragerea fondurilor europene etc? Am dat niste exemple… Nu prea se vede nici din partea Opozitiei ceva… concret.

    Comentariu de Motanul Incaltat | iulie 21, 2014

   • Asa este Motane, cetatenii nu au votat PSD saj PNL, ci au votat USL. Pai eu ce spuneam legat de asta? De ce era nevoie de o alianta facuta la tribunal, cand se putea sa se mentina alianta dad la alegeri ss se mesrga pe PARTIDE.
    In felul asta acum stiam exact ce si cum. Nu vezi Motane ca PSD-ul facd iar ce stie el mai bine? Vezi acum de ce nu il inghit pe Crin?

    Comentariu de Rica Venturiano | iulie 21, 2014

   • @Rica
    Dar stii ce e interesant? Interesanta este functia asta Jos(x) 😆 . Deci e prin analogie cu f(x), sunt sigur ca te-ai prins. Putem pune x=Basescu, si atunci avem Jos Basescu!! Putem pune Iliescu, si atunci avem Jos Iliescu!! 🙂 Asta asa ca sa ne mai descretim fruntile! 🙂

    Comentariu de Motanul Incaltat | iulie 22, 2014

 6. […] investitiile publice s-au redus cu aproape 26% in primele 5 luni ale acestui an? Care sa fie oare solutia “Roubini style”? Scaderea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator. Mii de scuze D-lui. Roubini, […]

  Pingback de Amintiri, amintiri… « Motanul Incaltat | iulie 16, 2014 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: