Motanul Incaltat

Just another WordPress.com weblog

Hristos S-a Inaltat!

Inaltarea Domnului

„Plinind randuiala cea pentru noi si cele de pe pamant unindu-le cu cele ceresti, Te-ai inaltat intru slava, Hristoase Dumnezeul nostru, nicidecum despartindu-Te, ci ramanand nedepartat si graind celor ce Te iubesc pe Tine: Eu sunt cu voi si nimeni impotriva voastra”

iunie 13, 2013 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 comentarii »

 1. Daca n-asi sti…mai ca asi crede ca esti Ionut Iancu ala cu ” Blogareala cu vrajeala ” …care , pe langa faptul de a fi liberal , bloggar liberal , mai este si ” parte a BOR ” ! ESTE ADEVARAT CA S-A INALTAT , mon cher chat ! Problema mea este : chiar crezi in asta ? De fapt si eu ” cred ” . A plecat bietul om vazand ticalosia si mizeria in care se complaceau si se complac, oamenii lasati de tat-su sa ” stapaneasca ” Pamantul . Ce zici , si aceasta ” cugetare ” o vei sterge ? 😉 Nu-i bai dar asa cum ti-am mai spus pe teme biblice pot tasta trei zile si trei nopti la sir si tot nu voi reusii sa termin ce am de spus ! Poate la ” final „, poate atunci la judecata de apoi …poate atunci sa reuseasca cineva sa ma faca sa ma inchin …unor ” umbre care nu sunt ” vorba amicului meu caruia zilele acestea ai vom comemora retragerea din activitate …mai precis pe 15 iunie …asta ca sa nu ai dubii in privinta numelui amicului despre care fac vorbire ! 😉 Si ca tot l-am pomenit pe Iancu…sigur nu esti purtatorul de cuvant al patriarhiei parintele profesor Stica sau macar….Prea Fericitul Daniel…nu de alta dar { pe bune , fara garagatza !} …le ai cu citatele din Evanghelie !

  Comentariu de Marian | iunie 13, 2013 | Răspunde

  • @Marian
   Multumesc pentru aprecieri! 🙂

   Nici Sf. Apostol Pavel nu a crezut la inceput… Si Sf. Petru s-a indoit…

   Comentariu de Motanul Incaltat | iunie 13, 2013 | Răspunde

 2. Pavel { Sf.Apostol } era ” de familie buna ” iar Sf.Petru era propietar de ship ;-)…cam asa cum vedem azi pe la „History Chanel „…si oricum aveau imaginile destul de sifonate …fiecare la vremea lui fireste …deci cunostiinta cu Isus a venit petru ei exact cum este azi chestia aia numita….insolventa 😉 ! Ai uitat insa un amanunt esential draga prietene : ceeea ce le-a promis Isus , urma sa se indeplineasca la…calendele grecesti , iar ei au stiut asta de la bun inceput spre deosebire de noi cei de azi si-n plus…aia n-aveau de facut plati { de achitat taxe si impozite catre …cine le cerea pe atunci } …cam pe nicaieri decat cel mult catre familii , iar Biblia nu raporteaza despre niciunul ca ar fi avut asa ceva !

  Comentariu de Marian | iunie 14, 2013 | Răspunde

  • Cum sa n-aiba de facut plati si de achitat taxe si impozite? Era si pe vremea aceea asa ceva!

   Comentariu de Motanul Incaltat | iunie 14, 2013 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: