Motanul Incaltat

Just another WordPress.com weblog

Trei voturi pentru PDL si…

Trei voturi pentru PDL si unul pentru un independent. Sunt oare astfel “in afara organizatiei”, asa cum pare sa sugereze Elena Udrea? – Cristian Preda

Citind stirile privind excluderea lui Cristian Preda din PDL, ma intrebam: oare Cristian Preda nu mai are nevoie de PDL, sau PDL nu mai are nevoie de Cristian Preda? Sau si una si cealalta…? Cristian Preda spune ca este un abuz din partea Elenei Udrea… Iata insa care este parerea lui Vasile Blaga:

„Un jurnalist i-a spus, astăzi, lui Vasile Blaga, în legătură cu decizia BPN în privinţa excluderii din PDL a lui Cristian Preda, că europarlamentarul era „un reformator” în partid, replica preşedintelui Senatului fiind: „De ce nu-l luaţi dumneavoastră?”, conform Mediafax.”

Sau… pur si simplu a venit vremea sa nu mai faca parte din PDL…

DE citit si…

Gandul

PD-L în era Udrea

de Rodica CIOBANU

 

Off Topic – Breaking News!!!

Gandul

17 eurodeputaţi români au votat o rezoluţie care cere României recunoaşterea independenţei Kosovo. Şi EBA a fost pentru, dar „dintr-o eroare tehnică”. EXCLUSIV

aprilie 4, 2012 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Un comentariu »

  1. 1] Nu-l plang pe „reformatorul” Preda , chiar nu pot face asta .Blaga saracu , a avut dreptate. Cristian Preda nu i-a lins talpile lui ci pe ale lui Traian Basescu . Ala sa se spele pe cap cu el .Interesanta este insa „iesirea ” Andreei Pora referitor la Elena Udrea . A numit-o COLIVAREASA PDL-ului .Asta chiar merita comentat .Se scufunda barca motane, se scufunda barca. Tot comemoram tragedia Titanicului de acum 100 de ani…deci se incadreaza perfect in subiect ! Ca 17 eurodeputati romani au fost pentru recunoasterea provinciei Kosovo ca independenta nu-i rau. Lasa-i frate in pacea lor sa fie independenti sa fie si ei in UE sa se bucure si ei de „binefacerile ” de care ne bucuram si noi.EBA…ce dracu a cautat pe acolo ? Ce era inchis la Moll-ul de vis a vis ?De fapt daca atata timp a chiulit de la scoala sau atata vreme cat a fost ” angajata ” alor de la Luxten n-a dat pe acolo decat sa fie vazuta de presa ca munceste din greu….macar aici in Parlamentul european sa vina zilnic si sa stea acolo pana se stinge lumina .Are si ea o ocupatie serioasa…ce vrei copil facut la bautura…ce pretentie ai ?

    Comentariu de marian | aprilie 4, 2012 | Răspunde


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.