Motanul Incaltat

Just another WordPress.com weblog

Drogurile… o plaga a lumii contemporane

Iata ce spune un articol Mediafax:

Fiica lui Whitney Houston a dispărut după funeraliile mamei sale. Ce a făcut Bobbi Kristina Brown după ce a fugit de familie

„După ce a plecat de la biserica baptistă New Hope din Newark, unde a avut loc ceremonia funerară a mamei sale, Bobbi Kristina Brown şi-a părăsit familia şi a consumat droguri, informează Daily Mail.

Fiica artistei ar fi trebuit să îşi însoţească rudele la un restaurant din Newark, oraşul natal al lui Whitney Houston, dar a dispărut, stârnind panică în rândul familiei sale.

„Toată lumea s-a speriat şi a sunat-o pe Bobbi Kristina pe telefonul mobil”, a declarat un prieten al familiei pentru The Daily Beast.

„A fost atât de multă agitaţie după ceremonia funerară încât Bobbi Kristina a dispărut. Doamna Cissy (n.r. – mama lui Whitney Houston) era lângă ea”, a mai susţinut acesta.

Bobbi Kristina Brown a consumat droguri şi după ce a primit vestea morţii mamei sale, iar membrii familiei sale au avut o dispută, unii susţinând că Bobbi ar trebui dusă la un centru de reabilitare, iar alţii că ar trebui să stea cu familia.

„Este o situaţie oribilă pentru toată lumea. Au încercat să o salveze pe Whitney şi nu au reuşit. Acum se tem că se va întâmpla acelaşi lucru cu Bobbi Kristina şi nu vor putea să o salveze nici pe ea”, a precizat prietenul de familie.”

De citit si…

Funeraliile lui Whitney Houston: 1.500 de oameni au asistat la ceremonie. Sicriul, scos din biserică pe acordurile piesei „I Will Always Love You” – VIDEO

Recomand citirea integrala si in original a tuturor articolelor.

 

februarie 21, 2012 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 comentarii »

 1. Whitney Huston a avut noroc de bani multi datorita harului pe care i l-a dat Dumnezeu . In schimbul acestui HAR ea a preferat sa scuipe pe tot si pe toate si sa-si inchine viata ….cui ?Banii si succesul imediat si exploziv au nenorocit-o! Fis-a in schimb a castigat acesti bani fara sa faca nimic , i-au picat din cer pur si simplu asa ca…nici aia nu va avea mult pana s-o ia pe urma ma-si , asta daca nu va fi pusa sub interdictie judecatoreasca din timp!

  Comentariu de marian | februarie 22, 2012 | Răspunde

  • La Whitney Houston au fost probleme personale legate de o casncie ratata.
   Poti sa ai bani multi si sa nu consumi droguri. Din faptul ca cineva a mostenit o avere considerabila nu rezulta cu necesitate ca va lua droguri sau ca o va administra prost si se va duce totul de rapa. Fiica ei trece printr-un moment dificil, familia trebuie sa aiba grija de ea. Ideea cu centrul de reabilitare nu e rea. Insa familia ar trebui sa aiba grija de ea, dupa cum spuneam, si sa caute s-o dezvete de obiceiul asta de a lua droguri. E greu pentru ea: si-a pierdut mama atat de neasteptat, suferinta e foarte mare…

   Comentariu de Motanul Incaltat | februarie 22, 2012 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: