Motanul Incaltat

Just another WordPress.com weblog

Ce mai face Mircea Geoana…?

Iata ce putem citi in Gandul:

PARTIDUL DIN MARTIE: cine se urcă pe platforma lui Geoană

Se arata, printre altele, ca:

„Exclus din PSD, Mircea Geoană pregăteşte lansarea unei platforme politice cu care să participe la alegerile locale şi parlamentare din 2012.

Fostul preşedinte al PSD Arad, Marius Lazăr, exclus şi el din partid în această primăvară, a declarat pentru gândul că au existat deja întâlniri între Mircea Geoană şi simpatizanţii săi.

„Am discutat cu oameni din toate regiunile, am discutat săptămâna trecută cu oameni din Transilvania şi din Oltenia, zilele următoare vom discuta cu oameni din vestul ţării. Este obligatoriu pentru preşedintele Mircea Geoană să meargă în întâmpinarea acestor oameni. Oamenii vor o platformă politică … care să aibă în centrul acţiunii sale ideea de responsabilitate socială”, a precizat Lazăr, care este implicat alături de Mircea Geoană în lansarea noii platforme politice.

Potrivit acestuia la întâlnirile din Bucureşti şi din ţară au participat parlamentari ai USL, oameni din zona companiilor private, a sindicatelor şi a specialiştilor din diferite domenii de activitate. […]

În luna februarie, parlamentarii care vor alege să facă parte din noua formaţiune politică îşi vor anunţa demisia din partidele actuale şi vor încerca formarea unui grup parlamentar independent.

Punctul culminant ar urma să fie luna martie, când viitoarea Platformă ar trebui să fie înscrisă oficial la Tribunal şi să fie convocat Congresul de constituire.

„Până în luna martie va fi înregistrată ca o mişcare politică, oficială şi va exista un Congres de constituire. Ne-am luat acest timp să putem discuta cu cât mai mulţi oameni de la Caraş-Severin, până la Botoşani şi până la Constanţa. Nu va fi un partid în sensul clasic şi nu va fi o mişcare exclusivă a unor oameni care nu se mai regăsesc în PSD”, a subliniat pentru gândul Marius Lazăr.

Lazăr a precizat că noua platformă va avea o dimensiune politică, cea înscrisă la tribunal care va participa la alegeri, dar şi una civică, care va permite celor care doresc să vină alături de noul partid fără să fie membru.

Mircea Geoană a confirmat că viitorul partid va avea candidaţi pentru alegerilor locale şi parlamentare. Fostul preşedinte al Senatului a spus la emisiunea „După 20 de ani” că în funcţie de rezultatul de la alegerile parlamentare se gândeşte să candideze şi la alegerile prezidenţiale din 2014.”

Recomand citirea integrala a articolului.

decembrie 5, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , ,

3 comentarii »

 1. Rămâne de văzut dacă platforma va fi o plută sau un submarin…

  Comentariu de Bibliotecaru | decembrie 5, 2011 | Răspunde

  • @Bibliotecaru
   Bineinteles.
   Comasarea si amanarea alegerilor s-ar putea sa aibe legatura si cu infiintarea de noi formatiuni politice.
   Pentru Geoana cred ca va fi greu la inceput… Dar, cum se spune, orice inceput e greu.

   Comentariu de Motanul Incaltat | decembrie 5, 2011 | Răspunde

 2. […] si zâmbete pentru voi: Tiberiu Orasanu, Ioan Usca, Pato Basil, Motanul Incaltat, Lilly, Virusverbalis, Rokssana, Visual, Mirela Pete, Noapte buna copii, Teo Negura, Orry, Ragnar, […]

  Pingback de Glume pasirate, cu drept de autor, pentru o digestie mai uşoară a realităţii (1) « Gabriela Elena | decembrie 6, 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: