Motanul Incaltat

Just another WordPress.com weblog

Iliescu, despre Geoana

Romania Libera:

Iliescu: Geoană are timp să mai reflecteze, este deschisă calea pentru orice soluţie şi decizie

Se arata, printre altele, ca:

„Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, că Mircea Geoană are timp să mai reflecteze, fiind „deschisă calea pentru orice soluţie şi decizie”, fostul şef al statului criticând atitudinea preşedintelui Senatului faţă de partid, potrivit Mediafax.

„Eu cred că dezbaterile, inclusiv cele de la Comitetul Executiv, trebuie să ajute la întărirea coeziunii interne a partidului. Eu sunt pentru a aduna, nu pentru a dispersa forţele şi asta are multiple conotaţii. Şi cred că domnul Geoană nu a înţeles nişte lucruri. Are timp să mai reflecteze, este deschisă calea pentru orice soluţie şi decizie. A spus că nu vrea să părăsească partidul, dar a acţionat contrar acestor afirmaţii”, a spus Iliescu.

Liderul PSD nu a precizat dacă va vota în Comitetul Executiv pentru sau împotriva lui Mircea Geoană şi a criticat atitudinea pe care a avut-o acesta după sancţiunea de suspendare pe şase luni din partid.

„Vom vedea, nu vreau să mă antepronunţ. O să fie o discuţie în Comitetul Executiv, acela este forumul care discută acest lucru. (…)Domnul Geoană (…) în loc să se integreze în mod firesc, normal, în activitatea structurilor de partid, s-a distanţat şi asta a şi creat acea stare conflictuală. El era invitat să participe şi la activităţile Biroului Permanent, Comitetului Executiv. Nici măcar la Consiliul Naţional nu a venit să participe, dacă avea ceva de spus să ia cuvântul. În loc de aşa ceva, a început să comenteze pe holuri şi să lanseze tot felul de lucruri la adresa conducerii de partid (…). Adică în loc să se reintegreze, cum îi oferea statutul aceasta posibilitate, a pornit asemenea acţiuni, care au creat această stare conflictuală”, a mai spus Iliescu.”

Iliescu, despre Geoană: Să ştiţi că porecla pe care a primit-o de la mine a avut un fundament

Iata ce spune, printre altele:

„Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Piteşti, că Mircea Geoană nu îi cerea în general sfatul, menţionând că porecla pe care preşedintele Senatului a primit-o de la el „a avut un fundament”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ion Iliescu a spus că Mircea Geoană nu i-a cerut niciun sfat despre ceea ce ar trebui să facă.

„În general nu îmi cerea sfatul. Eu nu am avut de ce să-l caut. Să ştiţi că porecla pe care a primit-o de la mine a avut un fundament… Cert este că trebuie să respecte Statutul partidului”, a spus Iliescu.

El a subliniat că Mircea Geoană nu mai trebuie audiat încă o dată în Comisia Arbitraj şi Integritate Morală a PSD, aşa cum a cerut, pentru că această soluţia acestui for este înaintată Comitetului Executiv, for decizional.

Ion Iliescu a dat asigurări că susţine actuala conducere a partidului.

„Diferenta între mine şi băieţii tineri este că eu am trecut prin tinereţe. Ştiu ce înseamnă imboldurile acesteia. Fiecare acţionează aşa cum crede şi cum poate. Am sprijinit şi voi sprijini conducerea mai tânără a partidului. Eu sper ca aceste procese să întărească, nu să slăbească partidul”, a adăugat Ion Iliescu.”

noiembrie 18, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , ,

4 comentarii »

 1. […] Iliescu, despre Geoana – Motanul […]

  Pingback de Valorile PDL-istilor « Hai ca se poate! | noiembrie 18, 2011 | Răspunde

 2. […] Iliescu, despre Geoana – Motanul […]

  Pingback de Cand esti cea mai mare democratie din lume cum poti sa faci asa ceva la tine acasa? « Hai ca se poate! | noiembrie 18, 2011 | Răspunde

 3. […] Iliescu, despre Geoana – Motanul […]

  Pingback de Nu cumva are si un stra-stra-bunic roman???? « Hai ca se poate! | noiembrie 18, 2011 | Răspunde

 4. […] CARMEN, Dictatura Justitiei, Aurora Georgescu, Lunapatrata, Klausen1976, Teo Negura, G1b2i3, Motanul Incaltat, Innerspacejournal, Tu1074, Adrian Voicu, Clipe de Cluj, Gabriela Savitsky, Androxa, Creve, Delia, […]

  Pingback de Meaningful Sounds (Life in Pictures 3) « Gabriela Elena | noiembrie 20, 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: