Motanul Incaltat

Just another WordPress.com weblog

Parerea Presedintelui Grupului Bilderberg…

Iata un articol foarte interesant din Romania Libera, pe care il recomand a fi citit integral:

Preşedintele Grupului Bilderberg: Povestea Greciei trebuie să se termine

Iata ce se arata:

„Presedintele Grupului Bilderberg, Etienne Davignon a declarat vineri, la Bucuresti, că trebuie să se termine povestea greacă, iar Grecia să ramână în zona euro, urmând ca măsurile necesare care se vor lua să nu creeze o incapacitate de plată formală a Greciei.
„E destul, nu e destul acest pachet, e dificil de prognozat viitorul. Dar oricum, este recunoaşterea greselilor pe care le-am facut şi încercarea noastră de a corecta ceea ce am greşit. A doua problemă este ca dacă este o monedă comună este moneda tuturor. Nu este în interesul nimănui ca o ţară care are această monedă unică să aibă probleme. Ceea ce se întamplă aici este ca noi toţi trebuie să ne dam seama că trebuie să se termine povestea greacă, iar Grecia să continue să ramână în zona euro. Iar măsurile necesare care se vor lua să nu creeze o incapacitate de plată formală a Greciei, apropo de datoria ei suverană”, a declarat Davignon, citat de NewsIn.

El a mai spus că trebuie evitat falimentul Greciei. „Noi suntem îngrijoraţi că dacă reactia comuna la o problema individuala nu este destul de puternica, atunci s-ar putea foarte bine sa se întâmple si la o alta tara”, potrivit presedintelui Grupului Bilderberg.

„Personal nu cred deloc în ideea unui ministru de finante la nivel UE, nici macar o secunda, pentru ca este în contradictie cu conceptul pe care îl avem noi. Care este conceptul? Conceptul este sa nu dispara statele, natiunile, si ca sa fie înlocuite de UE . Poate ca se va întâmpla, nu stiu, peste 100 de ani. Dar noi nu încercam sa cream Statele Unite ale Europei. Asta nu înseamna ca în viitor nu o sa existe Statele Unite ale Europei, dar acum ceea ce facem noi este ca împartim suveranitate si noi decidem sa avem o serie de probleme pe care sa nu le decidem la nivel individual, de tara, ci la nivel colectiv. Si, bineînteles, va trebui sa decidem printr-o majoritate de voturi”, a mai spus Davignon.”

octombrie 15, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: